Sport

MOZAIC SPORTIV: Gruzinii au refuzat Clujul

Ziarul de Vrancea
14 feb 2013 446 vizualizări
Federaţia Georgiană de Rugby a refuzat propunerea FRR de a organiza partida dintre cele două ţări la Cluj, motiv pentru care FIRA-AER nu a putut da curs solicitarii părţii romane, iar meciul din Cupa Europeană a Naţiunilor se va disputa la Bucureşti.

"Suntem dezamăgiţi de refuzul acestora, dar, din păcate, nu avem ce face. FRR nu renunţă la ideea de a organiza un meci de rugby la Cluj şi vom încerca, chiar în acest an, în funcţie de programul arenei să avem un meci de rugby internaţional la Cluj", a declarat pentru frr.ro secretarul general al federaţiei, Florin Matei.  Partida dintre Romania şi Georgia din CEN se va desfăşura pe data de 16 martie 2013, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.

Înfrangeri la tenis

 Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu, locul 100 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de Cali (Columbia), dotat cu premii în valoare totală de 125.000 de dolari. Alexandra a fost învinsă, în turul doi, cu scorul de 4-6, 7-5, 2-6, după două ore şi 41 de minute, de Sesil Karatanceva (Kazahstan), poziţia 129 în ierarhia mondială. În turneul de la San José (Costa Rica), cuplul Florin Mergea/Philipp Marx (Romania/Germania) a fost învins, cu scorul de 6-1, 6-7 (5), 2-10, meciul disputat cu perechea australiană Lleyton Hewitt/Marinko Matosevic.


Popin a semnat cu Pandurii


Atacantul sarb Sasa Popin a semnat, miercuri seară, un contract valabil şase luni cu Pandurii Targu Jiu, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani, informează site-ul oficial al grupării gorjene. Jucătorul a fost testat de conducerea trehnică a echipei din Targu Jiu începand din 8 februarie. Popin, 23 de ani, a jucat ultima dată la FK Novi Pazar din prima ligă a Serbiei, după ce în sezonul 2011/2012 a evoluat la FK Turnovo din Macedonia.

CSM a părăsit Cupa Challenge


Echipa de volei feminin CSM Bucureşti a ratat calificarea în semifinalele Challenge Cup, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, de formaţia germană Aurubis Hamburg, cu scorul de 0-3 (-21, -20, -18), după 71 de minute de joc., în manşa retur a sferturilor de finală. În tur, formaţia germană s-a impus cu scorul de 3-0 (20,11, 15), iar cu dubla victorie s-a calificat în semifinale. În această fază a competiţiei, Aurubis se va duela cu formaţia Meccanica Piacenza, care a eliminat în sferturi pe Rocheville Le Cannet. Semifinalele sunt programate de asemenea în dublă manşă, în 26-27 februarie şi 2-3 martie.


Chelsea, go home!


Conducerea CSB Alexandria a hotărat, joi, să încheie contractul în mod unilateral cu baschetbalista americană Chelsea Ann Lyons, pentru încălcarea Regulamentului de ordine interioară, sportiva fiind trimisă acasă, în Statele Unite ale Americii. Chelsea Lyons, care era în stare de ebrietate, a plonjat duminică dimineaţă în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia, aterizand pe plafonul unei maşini parcate. Ea a ajuns la Spitalul Judeţean, avand un picior rupt.


Şoc în NBA: Turkoglu s-a dopat


Baschetbalistul turc Hedo Turkoglu, component al echipei Orlando Magic, a fost suspendat 20 de meciuri în campionatul nord-american NBA, după ce a fost depistat pozitiv cu metenolon, un steroid. "Am comis o eroare totală de judecată şi îmi cer scuze în faţa oficialilor echipei Orlando Magic, suporterilor, coechipierilor şi conducerii NBA", a declarat sportivul în varstă de 33 de ani, care a fost suspus testului antidoping la un antrenament. Turkoglu a refuzat să dezvăluie cine i-a furnizat substanţa dopantă. "Cand am fost în Turcia, anul trecut, antrenorul meu mi-a prescris un medicament pentru accelerarea vindecării unei răni la umeri. Nu mi-am dat seama că era vorba de un produs interzis şi nici nu l-am verificat înainte de a-l lua", a afirmat sportivul. Suspendarea sa a intrat în vigoare miercuri, cand Orlando Magic, penultima în Conferinţa de est, a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 76-108, de Atlanta Hawks. În 11 partide disputate în acest sezon, Turkoglu a marcat în medie 2,9 puncte, a dat 2,1 pase decisive şi a înregsitrat 2,4 recuperări, pe meci.

Preşedintele de la Cagliari, la zdup!


Preşedintele clubului din Serie A Cagliari, Massimo Cellino, a fost arestat, ieri, alături de alte două persoane, toţi fiind bănuiţi de poliţie pentru fals şi deturnare de fonduri, în cazul renovării stadionului Is Arenas, a anunţat agenţia ANSA. Mauro Contini, primarul districtului Quartu, din suburbia oraşului Cagliari, unde este situat stadionul, şi consilierul pentru lucrări publice Stefani Lilliu au fost reţinuţi împreună cu Cellino. Renovat în 2012, stadionul Is Arenas nu corespunde în totalitate normelor de securitate pentru a găzdui meciuri din Serie A.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.