Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Sougou pleacă la Marseille

Ziarul de Vrancea
23 ian 2013 508 vizualizări
Cluburile CFR Cluj şi Olympique Marseille ar fi ajuns la un acord, marţi seară, pentru transferul senegalezului Modou Sougou la gruparea franceză, pentru suma de trei milioane de euro

Amanarea meciului din Cupa Franţei cu Rouen a permis oficialilor echipei din Marseille să accelereze tratativele cu romanii de la CFR Cluj, care solicitau patru milioane pentru jucător, însă în cele din urmă s-ar fi ajuns la un acord pentru trei milioane de euro.  Transferul ar urma să fie oficializat şi semnat, astăzi iar Sougou va avea un contract pe trei sezoane şi jumătate, notează eurosport.fr.  Sougou are 28 de ani joacă la CFR Cluj din sezonul trecut.

Atenţie, vine flacăra!


Flacăra olimpică, unul dintre simbolurile Jocurilor Olimpice moderne, care va arde pe toata perioada desfăşurării Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), ediţia Braşov - 2013, va sosi la Bucureşti, direct de pe Stadionul Panathenaic din Atena, pe data de 3 februarie. Flacăra va aprinde Torţa olimpică a FOTE care, timp de o săptămană, pană la 9 februarie, va fi expusă într-un loc special amenajat pe esplanada din faţa sediului Comitetului Olimpic şi Sportiv Roman (COSR). Aprinderea torţei olimpice a FOTE va avea loc în cadrul unei ceremonii speciale care va începe la ora 14.30. şapte vestale din Ansamblul Vertige vor prezenta un moment artistic emoţionant, prin dansul lor ritual urmand a-i purta pe cei prezenţi undeva în Grecia Antică, se precizează într-un comunicat.


Constănţencele, eliminate din CEV


 Echipa de volei feminin Tomis Constanţa a ratat  în deplasare, calificarea în semifinalele Cupei CEV, după ce a fost învinsă de rusoaicele de la Omicika Omsk şi în manşa retur din faza Challenge Round. Echipa rusă s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (17, 13,23), după 65 minute de joc. În tur, rusoaicele au caştigat cu 3-1, iar cu dubla victorie au obţinut calificarea în semifinalele Cupei CEV. În sezonul 2011-2012, Tomis Constanţa a atins faza semifinalelor competiţiei, după ce a eliminat formaţia rusă Dinamo Krasnodar, dar a cedat ulterior în faţa echipei Galatasaray.


Italienii se interesează de Szekely


Fostul mijlocaş stelist Janos Szekely se află în atenţia cluburilor AC Siena şi Genoa, a scris, ieri , cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de site-ul calciomercato.it. Szekely, în varstă de 29 de ani, şi-a încheiat pe cale amiabilă înţelegerea cu formaţia poloneză Korona Kielce. Janos Szekely a evoluat în cariera sa la echipele Politehnica Timişoara, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi, Steaua Bucureşti, Volga Nijni Novgorod şi Korona Kielce.


Preparator spaniol la Petrolul


Formaţia Petrolul Ploieşti are, începand de ieri, un nou preparator fizic, Francisco Ignacio Martinez Cabrera, care a mai lucrat în trecut la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Sevilla, spaniolul înlocuindu-l astfel pe Radu Vasilcan, informează site-ul oficial al grupării prahovene. În varstă de 23 de ani, noul colaborator al antrenorului Cosmin Contra a ajuns marţi seară în cantonamentul echipei din Antalya. Tot în cursul nopţii trecute a sosit la Lara şi kinetoterapeutul Javier Nuñez. Reprezentant al firmei spaniole VF Sport, specializată în medicină sportivă, Javier Nuñez îi va supune, pe jucătorii petrolişti unor serii de teste specifice, urmand ca, în funcţie de interpretarea acestora, să fie alcătuite fişe individuale pe care fiecare dintre componenţii lotului să le urmeze în pregătirea fizică.

Abidal la control


FC Barcelona a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că fundaşul Eric Abidal va fi internat între trei şi patru zile la un spital din Barcelona pentru un control amănunţit privind transplantul de ficat la care a fost supus în aprilie 2012. "Abidal va fi internat între 3 şi 4 zile la Hospital Clínic din Barcelona pentru o serie de teste privind evoluţia transplantului la care a fost supus în aprilie 2012", a anunţat FC Barcelona.  Operat prima oară în 2011 de o tumoră la ficat, apoi supus unui transplant în aprilie 2012, el nu a mai jucat din 26 februarie 2012. Abidal a reînceput să se antreneze cu FC Barcelona la 19 decembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.