Sport

Gică Popescu se cere afară

Ziarul de Vrancea
23 ian 2013 602 vizualizări
Fostul internaţional a cerut să fie suspendat din funcţia deţinută la UEFA fiind cercetat în dosarul transferurilor * el doreşte să candideze la preşedinţia FRF şi are susţinerea lui Mircea Sandu

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că fostul internaţional Gheorghe Popescu i-a trimis o scrisoare prin care i-a solicitat să fie suspendat din funcţia de membru al Comisiei de Disciplină a UEFA din cauza implicării sale în Dosarul Transferurilor. "Le vom comunica celor de la UEFA că înlocuitorul lui Gică Popescu o să fie Dumitru Mihalache", a spus Sandu. Mircea Sandu a afirmat că Gheorghe Popescu îşi va anunţa în primăvara acestui an candidatura la funcţia de preşedinte al FRF. "În martie-aprilie vrea să-şi expună punctul de vedere şi să îşi anunţe candidatura la funcţia de preşedinte. Eu îl susţin. Prin ceea ce a făcut în fotbalul romanesc şi ceea ce face acum ca om de afaceri, e un prototip care poate candida cu toate şansele pentru funcţia de preşedinte", a completat Sandu.
El speră ca în 2014, cand se va retrage din funcţia de preşedinte al FRF să devină preşedinte de onoare pentru a putea candida pentru un nou mandat în Comitetul Executiv al UEFA. "Ca preşedinte executiv eu îmi închei activitatea în mai 2014. Dacă aş fi preşedinte de onoare, mi-aş da tot concursul să-i ajut, iar dacă aş fi preşedinte onorific, aş solicita Comitetului Executiv să mă propună pentru un nou mandat la UEFA. Dacă în 2015 aş fi ales pentru un nou mandat, fiind la al treilea, aş putea fi numite vicepreşedinte al UEFA. Mi se pare că sunt mulţi ani de cand m-am apucat de fotbal. 24 de ani sunt foarte mulţi, dar au trecut foarte repede. Vom scoate o carte albă a activităţii în 2014, cu bune şi cu rele", a explicat Sandu.
Gică Popescu a fost condamnat, în noiembrie, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi timp de doi ani, pentru înşelăciune, decizie cu suspendare, în Dosarul Transferurilor.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.