Sport

MOZAIC SPORTIV: A plecat cu suspendarea de gat

Ziarul de Vrancea
21 nov 2012 605 vizualizări
Fost antrenor al echipei Dinamo, italianul Dario Bonetti, a fost sancţinat de Comisia de Disciplină a LPF pentru declaraţiile jignitoare făcute la adresa preşedintelui Dumitru Dragomir, cu patru etape de suspendare şi 7.000 de lei penalitate sportivă

Dario Bonetti şi-a reziliat contractul cu Dinamo la sfarşitul săptămanii trecute, fiind înlocuit cu Dorinel Munteanu.  Clubul Dinamo a fost obligat de Comisia de Disciplină la plata pagubelor în valoare de 3.500 lei, produse de propriii suporteri la meciul din deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ. De asemenea, tot pentru incidentele produse de fani la partida din deplasare cu Viitorul Constanţa, FC Dinamo a fost sancţionat cu o penalitate de 10.000 lei.

Meci anulat în Liga Europa

UEFA a informat, ieri clubul spaniol Athletic Bilbao că a suspendat meciul pe care echipa bască trebuia să-l dispute, joi, în deplasare, cu formaţia Hapoel Kiryat Shmona, în etapa a V-a a grupelor Ligii Europa, în urma atentatului de la Tel Aviv, informează Marca. Delegaţia spaniolă a aflat vestea atentatului pe aeroportul din Bilbao în timp ce se îmbarca în avionul spre Tel Aviv, unde urma să ajungă aseară. Oficialii clubului au renunţat la plecarea în Israel după ce UEFA i-a informat că meciul nu se va mai disputa. "Întalnirea a fost amanată din cauza securităţii precare din zonă. Data de disputare a partidei va fi stabilită pană la finalul săptămanii", a declarat pentru AFP un purtător de cuvant al UEFA. Partida Hapoel Kiryat Shmona - Athletic Bilbao, din etapa a V-a a grupei I a Ligii Europa, trebuia să aibă loc joi, de la ora 20.00, la Haifa.

Di Matteo, demis de la Chelsea

Tehnicianul italian Roberto Di Matteo a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Chelsea Londra, după înfrangerea din meciul cu Juventus Torino, scor 0-3, din etapa a V-a a Ligii Campionilor, a anunţat, ieri, clubul englez. "Rezultatele din ultima perioadă nu au fost satisfăcătoare, iar Consiliul de Administraţie a decis că este nevoie de o schimbare pentru a merge în direcţia bună. Înţelegerea cu Roberto Di Matteo a fost întreruptă", se arată într-un comunicat al clubului Chelsea Londra. Chelsea este la un pas de eliminarea din faza grupelor Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 0-3, de formaţia Juventus Torino, în etapa a V-a a grupei E. Di Matteo este al şaptelea antrenor demis de miliardarul rus Roman Abramovici de la preluarea clubului Chelsea Londra în 2003.

Luncanu, eliminat la Tiumen

Tenismanul Petru-Alexandru Luncanu, locul 436 ATP, a ratat, ieri, calificarea în sferturile de finală ale turneului challenger de la Tiumen (Rusia), dotat cu premii în valoare totală de 35.000 de dolari. Luncanu a fost învins, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-7, 2-6, de rusul Evgheni Donskoi, cap de serie numărul unu şi poziţia 96 în ierarhia mondială.

Vettel e dator unui cizmar

Echipa de Formula 1 Red Bull, campioană mondială în ultimii trei ani, a comandat unui manufacturier din Austin, pentru pilotul german Sebastian Vettel, o pereche de cizme de cowboy, inscripţionate cu sigla team-ului austriac, însă încălţămintea nu a fost ridicată şi nici plătită. Noel Escobar, un producător de cizme din Austin (Texas, SUA), a declarat publicaţiei germane, că Red Bull îi datorează 2.150 de dolari (1.760 de euro). "Am lucrat toată noaptea, dar nimeni nu a venit să le ridice. Red Bull îmi datorează 2.150 de dolari", a declarat cizmarul. Oficialii echipei de Formula 1 au precizat pentru Bild că ar fi trebuit să anuleze comanda, dar au promis că vor achita suma respectivă.  Pilotul de la McLaren-Mercedes Lewis Hamilton a caştigat, duminică, la Austin, Marele Premiu al SUA, penultima etapă a Campionatului Mondial de F1, el fiind urmat de germanul Sebastian Vettel (Red Bull) şi de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari). în urma acestor rezultate, echipa Red Bull şi-a trecut în palmares al treilea titlu consecutiv de campioană mondială la constructori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.