Sport

Lobonţ şi-a rupt un deget

Ziarul de Vrancea
18 oct 2012 510 vizualizări
Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, s-a accidentat în timpul antrenamentului de miercuri după-amiază la prima falangă de la mana dreaptă.

Anunţul a fost făcut pe profilul de Twitter al clubului din Roma: "Lobonţ a întrerupt antrenamentul, iar examenele medicale au evidenţiat o fractură la prima falangă de la mana dreaptă". Sursa citată nu a menţionat durata absenţei portarului roman. Bogdan Lobonţ, în varstă de 34 de ani, abia revenise la antrenamente după ce se accidentase, în 11 septembrie, la meciul naţionalei Romaniei cu Andorra, scor 4-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Simona a făcut-o de oaie

După ce a învins-o pe consacrata jucătoare rusă Nadia Petrova (numărul 13 mondial), Simona Halep (48 WTA) a fost eliminată în turul II la Moscova de jucătoarea sarbă Vesna Dolonc (160 WTA) şi nu oricum, ci într-un meci de 69 de minute, în care Simona n-a făcut niciun set: 1-6, 0-6. O veste proastă vine şi din Luxemburg, unde Sorana Carstea a fost învinsă în turul II de Ksenia Pervak (Kazahstan, 106 WTA) cu 6-7, 1-6.

Ballack, reţinut pentru viteză excesivă

Poliţia rutieră spaniolă l-a reţinut pe fostul internaţional german Michael Ballack, după ce acesta a fost surprins de radar, miercuri seară, conducand cu 211 kilometri/oră pe o autostradă în apropiere de Caceres, regiunea Extremadura, o viteză mult peste limita legală de 120 de km/h. Ballack, care conducea un Audi Q7, nu consumase băuturi alcoolice şi a fost pus în libertate, dar el va compărea, în faţa unui judecăor de instrucţie la Trujillo. Fostul căpitan al echipei Germaniei, Michael Ballack, a anunţat, la 2 octomnrie, că s-a retras din activitate, după ce negocierile cu grupări din liga nord-americană MSL şi din cea australiană AA-League au eşuat.


Montpellier pierde sponsori din cauza lui Karabatic

Societatea informatică Brother a anunţat, ieri, că a rupt înţelegerea cu clubul de handbal masculin Montpellier, precum şi contractul individual cu Nikola Karabatici, în urma scandalului meciurilor trucate pentru pariuri. "Anunţăm încetarea sponsorizării clubului Montpellier. Această decizie a fost luată în deplină conformitate cu valorile de onestitate şi integritate ale societăţii. De asemenea, vom opri colaborarea cu anumiţi jucători, printre care şi cu Nikola Karabatic", se arată în comunicatul societăţii Brother France. Filiala franceză a firmei japoneze avea contract cu formaţia din Montpellier de două ani şi ajuta clubul cu 300.000 de euro pe sezon. Nikola Karabatic a fost pus sub acuzare, la începuutul lunii octombrie, la Montpellier, pentru escrocherie în cazul meciului trucat şi pus în libertate, la fel ca fratele său Luka, a anunţat avocatul jucătorilor, Jean-Marc Phung. Punerea în libertate a fost însoţită de o măsură de control judiciar prevăzand o cauţiune, a cărei valoare nu a fost comunicată de avocaţi.

"Taurii" nu fac jocuri

Mangerul Red Bull, Christian Horner, a declarat că nu îi va cere lui Mark Webber să-l ajute pe liderul clasamentului piloţilor Sebastian Vettel, considerand că australianul are încă şanse la titlul mondial deşi între cei doi coechipieri sunt 63 de puncte diferenţă, cu patru etape rămase de disputat. "Sebastian a trecut pe primul loc, dar Mark are încă şanse de a caştiga titlul. Cred că ar fi greşit să impunem ordine de echipă atat timp cat Mark are şanse matematice. Ei au demonstrat în Coreea de Sud că pot concura cu fair-play unul împotriva celuilalt, aşa că asta le vom cere în continuare", a declarat Horner, potrivit SkySports. Germanul Sebastian Vettel (Red Bull) a caştigat, duminică, Marele Premiu al Coreei de Sud, a 16-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, şi a devenit noul lider al ierarhiei piloţilor, avand un avans de şase puncte faţă de principalul său rival, Fernando Alonso de la Ferrari, care a încheiat cursa pe locul III, după Webber. Următoarea etapă a CM de Formula 1, Marele Premiu al Indiei, va avea loc la 28 octombrie, pe circuitul de la New Delhi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.