Sport

Rugbiştii, victorie mare pe litoral

Dan Chiriac
30 sep 2012 488 vizualizări
Echipa de rugby de la Liceul cu Program Sportiv Focşani a obţinut sambătă o victorie mare în cadrul Superligii naţionale de juniori sub 19 ani

 

Focşănenii au caştigat cu 19-12 pe stadionul “Mihai Naca” din Constanţa în meciul disputat în compania formaţiei Farul Constanţa. Cele două formaţii se cunoşteau foarte bine după ce s-au întalnit şi într-o partidă de pregătire disputată în această vară pe litoral. Ca şi atunci, sambătă, elevii antrenorilor Viorel Ion şi Romică Păun s-au impus în faţa gazdelor de la Farul. Partida a fost foarte echilibrată, dar LPS Focşani a produs surpriza etapei, impunandu-se pe terenul echipei care anul trecut a caştigat titlul naţional la categoria sa de varstă. “Dăruire, dorinţă şi sacrificiu, au fost atuurile echipei noastre în partida de pe litoral. A fost un meci foarte greu în faţa campioanei de anul trecut.  Mare păcat că autorităţile locale din Focşani sunt dezinteresate de copii”, a spus antrenorul Viorel Ion, nemulţumit de felul în care autorităţile tratează în general sportul din Focşani. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.