Sport

Turneu de handbal in Germania

Cristi Irimia
17 mar 2005 753 vizualizări
Juniorii I de la Liceul cu Program Sportiv din Focsani au plecat ieri in Germania, pentru a participa la un puternic turneu international.

Juniorii I de la Liceul cu Program Sportiv din Focsani au plecat ieri in Germania, pentru a participa la un puternic turneu international.

Profesorul Lucian Tucan a luat cu el 13 jucatori. "Am plecat hotariti sa facem o figura cit mai frumoasa. Va fi a 9-a editie a turneului dotat cu «DO-CUP 2005». Astept de la acest turneu foarte multe. Sper ca el sa constituie o treapta pentru ca jucatorii sa faca un salt valoric pe plan sportiv, dar si in ceea ce priveste formarea personalitatii sportivilor", a spus Tucan.

Competitia va avea loc la Dortmund, in prima faza cele 28 de echipe fiind impartite in 5 serii. LPS Focsani face parte din seria a 5-a, alaturi de 3 echipe nemtesti si una olandeza.

Partenerul oficial al echipei vrincene la turneul din Germania este Banca Comerciala Romana, iar finantarea deplasarii a fost facuta de LPS Focsani si parintii jucatorilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.