Sport

"Şepcile roşii" se mută

Ziarul de Vrancea
30 aug 2012 671 vizualizări
Preşedintele Universităţii, Ana Maria Prodan, doreşte să joace meciurile pe teren propriu la Buzău, din cauza lipsei sprijinului din partea autorităţilor clujene * fanii pregătesc acţiuni de protest

Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că a semnat actele necesare mutării echipei la Buzău, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I, începand cu următoarea partidă. "Acum am semnat toate documentele şi cu autorităţile locale şi cu clubul din Buzău, totul este în regulă. Contractul este valabil pană la sfarşitul campionatului", a declarat Prodan. Oficialul grupării clujene a motivat decizia de a muta echipa la Buzău prin costurile mari pe care trebuia să le suporte în fiecare lună la Cluj. "Totul este gratis la Buzău pentru noi, sunt nişte oameni extraordinari, care ne vor ajuta foarte mult. Asta în condiţiile în care la Cluj pur şi simplu ne-au omorat. Aici, la Buzău, practic noi trebuie să suportăm doar salariile jucătorilor. Lunar, la Cluj, terenul de antrenament ne costa 7.000 de euro, două meciuri pe teren propriu 45.000 de euro, cantonamentul dinaintea meciurilor alte 10.000 de lei, utilităţile 1.500 de euro, masa jucătorilor 5.000 de euro. Asta se întampla la Cluj, la Buzău, toate aceste lucruri sunt gratis. Oamenii ăştia chiar caută acum să găsească şi cazare pentru jucătorii noştri. Ne vor asigura tot, numai ca noi să jucăm la Buzău. Cei de la Cluj ne ameniniţă că ne iau palmaresul şi culorile şi tot, dar nu mai contează. Acolo ne luau bani şi pe aerul pe care îl respiram", a explicat Prodan.  Următoarea partidă pe teren propriu a formaţiei clujene este în etapa a VIII-a a Ligii I, cu Astra, după întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naţionale cu Estonia (7 septembrie) şi Andorra (11 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.
Fanii echipei Universitatea Cluj nu sunt de acord cu decizia preşedintelui Ana-Maria Prodan şi au anunţat că se pregătesc pentru proteste. La puţin timp după anunţul oficial făcut de Ana Maria Prodan, fanii formaţiei clujene au început să se mobilizeze pe reţelele de socializare, pentru a organiza un protest mai amplu, împotriva plecării echipei la Buzău. Ei îşi doresc să vorbească cu antrenorul Cristian Dulca şi cu jucătorii, fiind convinşi că unii dintre aceştia nu doresc să părăsească Clujul. "Sigur că nu ne aşteptăm la jucătorii mercenari, aduşi de Ana Maria Prodan", mai spun fanii "şepcilor-roşii", care vor să organizeze şi un marş de protest în oraş, în zilele următoare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.