Sport

Noutate la naţională: Mutu

Ziarul de Vrancea
23 aug 2012 636 vizualizări
Selecţionerul Victor Piţurcă a convocat, de principiu, 16 jucători care evoluează în străinătate pentru partidele cu Estonia şi Andorra, contand pentru grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Jucătorii care au primit faxuri de convocare sunt Lobonţ, Pantilimon, Papp, Tamaş, Goian, Raţ, Şt. Radu, Cociş, Florescu, Lazăr, Torje, Nicoliţă, Stancu, Mutu, Marica şi D. Niculae. Lista finală a "stranierilor" ce vor fi convocaţi va fi anunţată la 31 august. Romania va întalni, la
Oltchim a "măritat" un portar
Portarul Mihaela Smedescu va evolua în sezonul viitor la formaţia HCM Baia Mare, handbalista fiind împrumutată de campioana Oltchim Ramnicu Valcea, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, directorul sportiv al grupării ardelene, Daniel Kotecz. "Smedescu mai avea un an de contract cu Oltchim, care a fost de accord să ne-o împrumute. Este un transfer binevenit, care ne va ajuta să încheiem pe un loc cat mai bun în sezonul viitor. Transferurile nu s-au încheiat pentru noi", a spus Kotecz. Mihaela Smedescu a fost prezentată oficial joi, ea fiind al patrulea transfer al echipei, după Melinda Geiger, Renata Tătăran şi Laura Oltean. Pe de altă parte, HCM Baia Mare a mai anunţat joi că obiectivul pentru sezonul viitor este clasarea pe un loc de cupe europene, dar şi punerea în vanzare a abonamentele pentru stagiunea 2012-2013, la preţul de 100 de lei, cu 50 la sută reducere pentru pensionari.


Chelsea în tremolo


Formaţia Chelsea a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa Reading, într-un meci disputat în devans, în etapa a treia a campionatului Angliei, deoarece la data acestei runde, londonezii joacă Supercupa Europei cu Atletico Madrid. De remarcat faptul că pentru Chelsea a fost condusă cu 1-2, dar a egalat şi a înscris golurile victoriei într-un final incandescent. Au marcat Lampard ('18  -penalty), Cahill ('69), Torres ('81) şi Ivanovic ('90^5) / Pogrebniak ('25), Guthrie ('29).


Conte îşi comentează suspendarea


Tehnicianul echipei Juventus Torino, Antonio Conte, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că este absurd că a ajuns să fie suspendat zece luni deşi întotdeauna a fost un om corect şi a precizat că unul dintre judecători vorbeşte despre el ca şi cum ar fi suporter. "Este un caz absurd. Eu am fost mereu corect, pe teren şi în afara terenului. Este un judecător care vorbeşte despre mine, spune lucruri nepotrivite, ca şi cum ar fi suporter. Are ceva personal cu mine", a spus Conte. Antonio Conte a precizat că numele său este asociat de şapte luni cu scandalul meciurilor trucate din Italia, ceea ce este absurd. "Eu nu am pariat niciodată, jucătorii mei ştiu cum sunt", a adăugat tehnicianul. Suspendarea de zece luni impusă de Comisia de Disciplină antrenorului echipei Juventus Torino, Antonio Conte, în cadrul scandalului meciurilor trucate din Italia, Calcioscommesse, a fost confirmată, miercuri, de justiţia sportivă italiană, a anunţat Federaţia de Fotbal (FIGC).


Adversar puternic pentru Olimpia


Campioana Romaniei la fotbal feminin, CFF Olimpia Cluj, va întalni în 16-imile de finală ale Ligii Campionilor pe deţinătoarea ultimelor zece eventuri din Austria, NOSV Neulengbach, conform tragerii la sorţi care a avut loc, joi, la Nyon. CFF Olimpia Cluj este deţinătoarea ultimelor două campionate şi Cupe ale Romaniei şi va juca prima manşă la 26 sau 27 septembrie pe teren propriu, returul urmand să aibă loc în Austria la 3 sau 4 octombrie. În cazul în care vor trece de austriece, jucătoarele romane se vor confrunta cu învingătoarea din întalnirea ASD Torres Calcio (Italia) - Apollon Limassol Ladies (Cipru).

"Kun" stă o lună pe bară


Sergio Agüero, atacantul echipei Manchester City, va fi indisponibil aproape o lună după accidentarea la genunchi de la meciul cu Southampton (3-2), a anunţat managerul Roberto Mancini. Agüero a fost scos pe targă la zece minute de la începerea meciului, iar după primele estimări era vorba de o absenţă de şase luni.  Teste suplimentare au arătat că jucătorul va fi disponibil pentru meciul cu Stoke City, din 15 septembrie, conform antrenorului Roberto Mancini.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.