Sport

Radu trece la cuţit

Ziarul de Vrancea
9 iul 2012 618 vizualizări
Fundaşul echipei Lazio Ştefan Radu va fi supus unei intervenţii artroscopice la genunchiul drept la clinica Paideia din Roma şi va fi indisponibil peste trei săptămani, informează ilmessaggero.

Presa italiană a scris, la finalul lunii iunie, că Radu s-a operat la genunchi în Romania fără acordul conducerii clubului Lazio şi că din acest motiv va fi amendat. Il Messaggero notează că această informaţie a fost oferită de impresarul Becali şi că nu a fost reală. Jucătorul a acuzat dureri la genunchi în primele două zile de antrenamente de la reluarea pregătirilor şi, după ce a fost consultat de medicii grupării, s-a decis ca fotbalistul roman să fie operat astăzi, de chirurgul Stefano Lovati. Radu acuză probleme la genunciul drept de mai mult timp. începand cu finalul lunii august 2011, el a fost indisponibil mai multe săptămani din cauza unei inflamaţii a ligamentului colateral medial de la genunchi.
Poloiştii pregătesc şi Europenele
Naţionala de polo a Romaniei va întalni reprezentativa Israelului în meciul de debut din grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2014, partida fiind programată în 7 noiembrie.  După participarea la Jocurile Olimpice, poloiştii tricolori nu încheie meciurile oficiale din acest an. În luna noiembrie vor începe preliminariile Campionatului European din 2014, care va avea loc la Budapesta (Ungaria). Forul european de profil a anunţat, ieri, programul meciurilor din fiecare dintre cele şase grupe preliminare.  În grupa D, Romania va avea următoarele partide: cu Israel (7 noiembrie, pe teren propriu), cu Slovenia (în deplasare, 12 decembrie şi pe teren propriu, în 10 iulie 2013), cu Israel (în deplasare, 6 noiembrie 2013). Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în play-off, cu meciuri eliminatorii, tur-retur, programate în februarie şi aprilie 2014. Caştigătoarele acestor partide vor obţine calificarea la turneul final al CE din 2014.
Alibec trece la RMN
Atacantul Denis Alibec a părăsit, ieri dimineaţă, cantonamentul Viitorului din Turcia pentru a efectua la Bucuresti un RMN, care să stabilească exact dacă jucătorul îşi poate relua antrenamentele la capacitate maximă sau mai are nevoie de o perioadă de recuperare. Jucătorul a suferit o entorsă la unul dintre antrenamentele de săptămana trecută, iar după două zile de tratament cu kinetoterapeutul echipei, Paul Ciocănescu, Alibec a putut să-şi
reia antrenamentele, efectuand însă doar alergări uşoare. Deşi nu mai resimte dureri, clubul constănţean a decis ca atacantul în varstă de 21 de ani să revină mai devreme în ţară pentru un control complet.  FC Viitorul Constanta va sustine marţi o noua partidă de verificare, împotriva formaţiei Zob-Ahan, locul 6 în ultimul sezon din Iran. Zob-Ahan a disputat in 2010 finala Ligii Campionilor Asiei.
Nu-i pasă de ruşi
Tehnicianul Roberto Mancini este foarte aproape de a semna un nou contract cu Manchester City, în ciuda unei oferte foarte avantajoase din partea Federaţiei Ruse de Fotbal. Presa rusă a scris că italianul a primit o ofertă de 6,5 milioane de lire sterline pe an pentru a-i succede lui Dick Advocaat, ca selecţioner al Rusiei.  Un alt antrenor dorit de ruşi este fostul selecţioner al Angliei, Fabio Capello. Mancini pleacă, astăzi, cu Manchester City într-un stagiu de pregătire în Austria.

Deschamps, uns la naţională
Fostul căpitan al naţionalei franceze, Didier Deschamps, a fost numit selecţioner al echipei Franţei, a anunţat duminică FFF, pe site-ul oficial. "Noël Le Graet, preşedintele FFF, şi Didier Deschamps au finalizat discuţiile şi au ajuns la un acord pentru numirea domnului Deschamps în calitate de selecţioner al echipei Franţei", se arată pe site-ul Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF). Durata contractului lui Deschamps este de doi ani, acordul putand fi prelungit în cazul calificării la Cupa Mondială din 2014. Didier Deschamps, selecţionat de 103 ori în naţionala Franţei, pentru care a înscris patru goluri, a mai antrenat echipele AS Monaco (2001- septembrie 2005), Juventus Torino (2006-2007) şi Olympique Marseille (2009-2012).
Baschetbalist evazionist
Baschetbalistul leton al echipei Golden State Warriors, Andris Biedrins, este acuzat de evaziune fiscală în ţara sa, a anunţat, luni, Aiga Senberga, purtătorul de cuvant al procurorului general. Senberga a declarat că a început o anchetă împotriva jucătorului din NBA, la cererea autorităţilor fiscale letone. Conform agenţiei de presă Baltic News Service, Biedrins, în varstă de 26 de ani, şi alte două persoane sunt acuzate de serviciile fiscale letone că nu au declarat o sumă de 16.000 de euro.

Polonia a luat Liga Mondială la volei
Echipa masculină a Poloniei a caştigat, pentru prima oară în istorie, Liga Mondială de volei, după ce a învins SUA, campioana olimpică en-titre, scor 3-0 (25-17, 26-24, 25-20), duminică, la Sofia. Cei mai buni jucători ai polonezilor au fost Zbigniew Bartman şi Bartosz Kurek, iar de la americani s-a evidenţiat Clayton Stanley. Cuba a ocupat locul trei, după ce s-a impus, scor 3-2 (25-18, 19-25, 23-25, 25-23, 15-12) în faţa Bulgariei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.