Sport

Balamuc la Oţelul

Ziarul de Vrancea
31 mai 2012 599 vizualizări
Acţionarii grupării gălăţene refuză cu bună ştiinţă să plătească datoriile clubului * Oţelul a fost penalizată de FRF cu două puncte în sezonul viitor, iar oficialii gălăţeni susţin că asemenea decizii vor continua

Comisia de Disciplină a FRF a decis, ieri, penalizarea echipei Oţelul Galaţi cu două puncte în viitorul sezon, pentru datorii de 1,25 milioane de euro către un impresar. Totodată, Oţelul a primit interdicţie la efectuarea de transferuri, pană la achitarea datoriei. Gălăţenii au avut ca ultim termen de plată data de 25 mai. Oţelul poate contesta decizia în cinci zile. "Anticipam acest lucru, este voinţa acţionarilor care refuză cu bună ştiinţă să plătească datoriile către impresari, alţi oameni de afaceri care ne-au creditat sau furnizori. Vor mai veni tăvălug peste noi astfel de decizii. Din păcate, personal nu am ce face. Aceşti acţionari vor să distrugă clubul şi încet, încet reuşesc acest lucru. Sunt datorii recunoscute de noi, pe care acţionarii refuză să le plătească deşi banii sunt în cont", a spus Marius Stan, directorul general al grupării gălăţene.
În aceste condiţii, antrenorul Dorinel Munteanu s-a arătat dezinteresat de a mai antrena echipa:  "Sunt şocat de ceea ce aud. Nu mă interesează despre ce sumă este vorbă, pe mine mă deranjează faptul că vom porni cu handicap sezonul viitor şi în condiţiile în care ne pierdem jucătorii şi nu mai putem face transferuri, nu ştiu dacă la reunirea din 11 iunie vom strange zece jucători. E mare păcat că dintr-o campioană, Oţelul ajunge o echipă care să se bată la evitarea retrogradării, pentru că un alt obiectiv nu văd în astfel de condiţii. Un asemenea obiectiv pe mine nu mă motivează", a spus Munteanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.