Sport

Milan se destramă

Ziarul de Vrancea
13 mai 2012 430 vizualizări
După Nesta, Inzaghi şi Gattuso, şi-au anunţat plecarea de la “rosso-neri” alţi doi fotbalişti cu ştaif: van Bommel şi Seedorf * în schimb, a fost adus Montolivo de la Fiorentina

Fotbalistul olandez Mark van Bommel, sosit în Italia în urmă cu un an şi jumătate, a anunţat cu ochii în lacrimi că la finalul acestui sezon va părăsi echipa AC Milan, precizand că a este momentul ca el să facă acest pas. "Plec de la Milan. Sunt aici de un an şi jumătate, astfel că îmi e mai uşor să spun la revedere decat le este lui Gattuso, Nesta şi Inzaghi. Asta este viaţa, este momentul ca eu să plec. Atunci cand am venit toată lumea mi-a spus că acest club este ca o familie. Este adevărat. Acesta este adevărul", a declarat fotbalistul în varstă de 35 de ani pentru postul de televiziune al clubului milanez. Transferat de AC Milan de la Bayern München, în ianuarie 2011, a ajutat gruparea milaneză să obţină primul său titlu de campioană după cel din 2004. El ar urma să revină la PSV Eindhoven, echipă la care a jucat şase sezoane, pană în 2005, înainte de a ajunge la FC Barcelona, cu care a caştigat Liga Campionilor în 2006. Olandezul a caştigat titlul naţional în patru ţări: Olanda, Spania, Germania, Italia. Un alt jucător olandez care va părăsi gruparea milaneză, este Clarence Seedorf:  "Partida cu Novara va fi ultima pentru mine în tricoul Milanului, dar voi continua să joc fotbal. Nu ştiu unde voi merge, nu m-am hotărat", a declarat Seedorf. Olndezul, care a venit la Milan în 2002, a caştigat cu gruparea italiană două campionate, o Cupă a Italiei, două Supercupe ale Italiei, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi un Campionat Mondial al cluburilor. Seedorf, în varstă de 36 de ani, este al cincilea fotbalist care îşi anunţă plecarea de la Milan în această vară, după Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi, Gennaro Gattuso şi Mark van Bommel.
După atatea veşti proaste pentru suporterii milanezi, antrenorul Massimilano Allegri a adus şi una bună: din sezonul viitor, la vicecampioana Italiei va evolua mijlocaşul Riccardo Montolivo, de la Fiorentina.  Montolivo, în varstă de 27 de ani, se află la final de contract cu AC Fiorentina. El a fost selecţionat de 32 de ori în naţionala Italiei şi a marcat un gol.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.