Sport

Echipa de futsal ataca careul de asi in liga intii

Dan Chiriac
17 apr 2012 588 vizualizări
Primul meci din play-off are loc pe 29 aprilie şi va fi transmis în direct de Digi Sport u adversara focşănenilor va fi formaţia ACS Odorheiul Secuiesc

Singura echipă de liga întîi din Vrancea şi-a aflat programul din play-off. Federaţia Romană de Fotbal a stabilit datele de disputare a partidelor din cadrul sferturilor de finală a ligii întîi la futsal. CSM Focşani va juca primul meci acasă, în compania celor de la ACS Odorheiul Secuiesc, pe 29 aprilie. Partida va avea loc în Sala Polivalentă şi va fi transmisă în direct de postul Digi Sport. Echipa de futsal CSM Focşani a avut ca obiectiv în acest campionat calificarea în play-off-ul Ligii întîi de pe o poziţie cît mai bună, care să-i asigure disputarea pe teren propriu a doua din cele trei partide programate în faza următoare. Pînă la urmă, focşănenii au terminat doar pe locul cinci şi vor fi nevoiţi să joace două partide în deplasare, la Odorhei. Datele de disputare a celor două partide din Harghita vor fi stabilite cu exactitate în zilele următoare. Pînă acum, cele două formaţii s-au întîlnit de două ori în campionat, în sezonul regulat. La Odorhei, focşănenii au condus cu 7-6 pînă cu şase secunde înainte de final, dar au fost egalaţi. Istoria s-a repetat în oglindă la Focşani. Oaspeţii au revenit după ce au fost conduşi, au preluat avantajul, 7-6, dar CSM-ul a egalat în minutele de final. În aceste condiţii întîlnirea din play-off se anunţă a fi cea mai echilibrată dintre toate disputele programate. Antrenorul echipei focşănene are speranţe că echipa sa poate obţine calificarea în semifinalele Ligii întîi. “Este de remarcat că am depăşit momentele mai grele din acest sezon şi am obţinut o poziţie bună în clasament. Aşteptăm jocurile din play-off cu Odorheiul şi sperăm să ajungem chiar în primele patru formaţii din ţară. Vor fi jocuri echilibrate”, a considerat tehnicianul CSM-ului. După două sezoane în care a făcut performanţă în Cupa Romaniei, CSM Focşani va încerca acum să intre în careul de aşi şi în Liga întîi. După cum se ştie, în 2010, echipa de futsal a jucat finala Cupei Romaniei, pierdută, 4-6, cu City’us Tg. Mureş. Cele două formaţii s-au întîlnit ulterior şi în finala Supercupei Romaniei, cîştigată tot de mureşeni. În ediţia următoare, CSM Focşani a ajuns în semifinalele cupei, dar a dat tot de echipa din Tg. Mureş, care se confundă cu naţionala Romaniei şi are în componenţă jucători brazilieni şi portughezi. Culmea este că drumul celor de la CSM spre finala ligii întîi de futsal din acest an se va izbi din nou de mureşeni. Astfel, dacă vor elimina în primul tur din play-off pe ACS Odorheiul Secuiesc şi vor ajunge între primele patru, focşănenii vor întîlni pe City’us Tg. Mureş. Primul joc ar urma să se dispute la Focşani, iar următoarele două la Tg. Mureş. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.