Sport

Lupta strinsa pentru semifinale

Alex Smeu
30 mai 2006 992 vizualizări
Vointa Odobesti - FCM Adjud si Zorile Cotesti - AS Cimpineanca, in cadrul returului play-off-ului Diviziei D la fotbal. Mihai Popescu, presedintele echipei FC Panciu, i-a injurat pe arbitrii meciului de la Brosteni, in pauza jocului

Astazi, incepind cu ora 17.30, vor avea loc partidele retur din cadrul play-off-ului esalonului patru fotbalistic. Dupa rezultatele inregistrate in mansa tur, nici o echipa nu pare a fi teoretic calificata, cu exceptia formatiei Nisprod Mircesti, care s-a impus ieri cu un categoric 6 - 2 impotriva celor de la ASA Steaua Focsani, scapind astfel de ceva emotii in jocul de astazi. Un alt meci interesant se anunta a fi cel dintre FC Panciu si Foresta Brosteni, in tur fiind un meci foarte tensionat, cu o rasturnare de scor si cu spirite incinse pe teren. In urma acestei dispute, observatorul Ovidiu Rusu a oprit carnetul jucatorului Gabriel Udriste, care este si jurist, pentru acuze aduse de acesta brigazii de arbitri si observatori. La acelasi meci, presedintele echipei FC Panciu, Mihai Popescu, a intrat la pauza in cabina arbitrilor si i-a

injurat. Pentru acest lucru, consemnat in raport de catre Ovidiu Rusu, Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea va lua in discutie cazul oficialului din Panciu.

Programul complet al returului play-off-ului si arbitrii (ora 17.30):

u FC Panciu - Foresta Brosteni (in tur, 2 - 1: C. Brasoveanu, M. Ivanciu, I. Podariu), Vointa Odobesti - FCM Adjud (0 - 0: L. Sirbu, L. Stanila, I. Gheorghita), ASA Steaua Focsani - Nisprod Mircesti (2 - 6: D. Dumitriu, G. Dumitru, D. Chiriac), Zorile Cotesti - AS Cimpineanca (1 - 2: V. Burga, F. Danciu, I. Paraschiv).

In caz de egalitate dupa timpul regulamentar de joc, se vor juca doua reprize a 15 minute, iar in cazul in care egalitatea persista se va trece la executarea loviturilor de departajare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.