Sport

Visul spulberat al Serenei

Ziarul de Vrancea
28 mar 2012 550 vizualizări
Cea mai mică dintre surorile Williams s-a oprit în sferturi la Miami, în faţa Carolinei Wozniacki * minunea Roddick a ţinut doar o zi, învingătorul lui Feederer fiind bătut măr de argentinianul Juan Monaco

Caroline Wozniacki, fosta lideră a clasamentului WTA, a reuşit s-o elimine în semifinalele turneului de la Miami, din seria Masters 1000, pe americana Serena Williams, cu scorul de 6-4, 6-4.  Este prima victorie a Carolinei, din patru întîlniri susţiute de Serena, care viza a şasea victorie în turneul Sony Ericsson. Ea a trecut anterior de italianca Roberta Vinci şi australianca Samantha Stosur. Totodată, Serena a ratat o posibilă întîlnire în semifinale cu sora ei, Venus, care a jucat aseară în sferturi cu poloneza Agnieszka Radwanska. Pentru Serena a fost primul turneu jucat din ianuarie încoace, după o accidentare la gleznă. Într-un alt meci din sferturile turneului feminin, a doua favorită, Maria Şarapova, a trecut cu 6-3, 6-0 de chinezoaica Li Na (nr. 8). Şarapova o va întîlni, în cealaltă semifinală, pe învingătoarea partidei dintre liderul mondial, Viktoria Azarenka (Belarus) şi jucătoarea franceză Marion Bartoli.
În turneul masculin, trei dintre primii favoriţi au ajuns în sferturi: Novak Djokovic (1), Rafael Nadal (2) şi Andy Murray (nr. 4). Lipseşte Roger Federer, eliminat în turul III de americanul Andy Roddick, care, a doua zi după marea sa victorie a fost eliminat cu 5-7, 0-6 de argentinianul Juan Monaco. Acesta a salvat onoarea Argentinei la Miami, după ce jucătorul numărul 1 al ţării, Juan Martin del Potro (nr. 11) a fost învins cu 3-6, 3-6 de spaniolul David Ferrer. Alte rezultate din optimi: Novak Djokovic (Serbia) – Richard Gasquet (Franţa) 7-5, 6-3; Mardy Fish (SUA) – Nicolas Almagro (Spania) 6-3, 6-7, 6-3; Janko Tipsarevic (Serbia) – Grigor Dimitrov (Bulgaria) 7-6, 6-2; Andy Murray (Marea Britanie) – Gilles Simon (Franţa) 6-3; 6-4; Rafael Nadal (Spania) – Kei Nishikori (Japonia) 6-4, 6-4; Jo-Wilfried Tsonga (Franţa) – Florian Mayer (Germania) 6-3, 6-2. Sferturile programează meciurile: Djokovic – Ferrer; Murray – Tipsarevic; Nadal – Tsonga şi Fish – Monaco.
* Romanca Edina Hall, cap de serie numărul 5, s-a calificat în turul doi la turneul challenger de la Osprey (SUA), dotat cu premii de 50.000 de dolari. Ea a trecut în primul tur de uzbeka Akgul Amanmuradova, din Uzbekistan, scor 6-2, 6-4 şi va juca în turul secund cu elveţianca Stefanie Vögele.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.