Sport

“Este o surpriză medalia obţinută la naţionale”

Dan Chiriac
15 mar 2012 598 vizualizări
Recunoaşte antrenorul Adrian Alaci

Trăgătorii de la secţia de tir a CS Unirea Focşani au reuşit o performanţă importantă la campionatele naţionale de seniori disputate la Bucureşti. Poligonul „Iosif Sîrbu“ din Bucureşti a găzduit faza finală, la care Focşaniul a fost reprezentată de sportivii Alin Năstasă, Costel Zaharia şi Alexandru Stanciu. Deşi sînt juniori, cei trei au obţinut bronzul la seniori. Antrenorul sportivilor, Adrian Alaci, i-a coordonat perfect pe sportivi care au devenit campioni naţionali în proba pe echipe. “Este o surpriză pentru noi această medalie. Trebuis să ai experienţă ca să poţi trage la naţionale. Deşi am avut o problemă cu Năstase, acesta s-a mobilizat şi a arătat că poate foarte mult”, ne-a spus Adrian Alaci. Echipa de la CS Unirea a obţinut sîmbăta trecută şi titlul naţional la juniori I. De asemenea, Alin Năstasă a devenit campion naţional şi în proba de individual, după ce a tras 590 de puncte. În schimb, Alin Moldoveanu a ratat prima poziţie la naţionale şi a luat doar argintul. Acesta a acumulat 589 de puncte. “Nu vreau să comentez ce s-a întîmplat cu Alin. A fost o discuţie să lucreze din nou cu mine, dar în prezent este pregătit de Sorin Babii. Acesta e fost campion olimpic, e drept la pistol, iar Alin trage la puşcă”, ne-a mai precizat Adrian Alaci. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.