Sport

Borcea, operat pe cord deschis

Ziarul de Vrancea
12 mar 2012 723 vizualizări
Preşedintele executiv al FC Dinamo, a fost operat pe cord, ieri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu, care l-a operat şi pe Cornel Dinu

Cristian Borcea a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Operaţia lui Cristian Borcea s-a încheiat în jurul orei 16.30, intervenţia a decurs bine, fiind realizat un by-pass pe o arteră coronară care era blocată, a declarat, ieri, medicul şerban Brădişteanu, cel care a realizat intervenţia chirurgicală.
Patru medalii pentru luptătorii romani
Sportivul roman Georgian Carpen a obţinut medalia de argint la categoria 66 kilograme a competiţiei de lupte greco-romane, la Campionatul European de la Belgrad,, Carpen a trecut în primul tur de Ion Luchiţă (Republica Moldova), în optimi de bulgarul Emilian Todorov, în sferturi de rusul Islam-Beka Albiev şi în semifinale de Iaraslau Kardaş. (Belarus). În finală, el a fost învins de germanul Frank Stabler. Romania a cucerit patru medalii la CE de la Belgrad, două de argint, prin Estera Dobre (48 kg) şi Georgian Carpen ( 66, greco-romane), şi două de bronz, prin Ştefan Gheorghiţă (cat. 84 kg, stilul liber) şi Ana Maria Pavăl (55 kg).
Returul, pe 7 aprilie
Adversara din semifinalele Ligii Campionilor a echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Györ ETO, a anunţat luni că manşa retur se va juca la Veszprem, în 7 aprilie, acesta fiind meciul decisiv pentru calificarea în finala competiţiei.  Györ şi Oltchim vor juca partida decisivă din semifinale la Veszprem, clubul ungar luînd decizia în premieră de a juca în oraşul campioanei la masculin, pe o arenă mult mai încăpătoare. Partida va avea loc în 7 aprilie, de la ora 17.00 (ora Romaniei), biletele urmînd a fi puse în vînzare începînd de marţi. Clubul ungar va vinde bilete mai întîi abonaţilor, iar din 26 martie, se vor pune în vînzare tichetele rămase.  Data meciului tur, de la Rîmnicu Vîlcea, nu a fost încă stabilită, oficialii de la Oltchim aşteptînd încă un răspuns din partea televiziunii care îl va transmite, dar aceasta va fi 31 martie sau 1 aprilie.
Lobonţ, talismanul Romei
Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, apreciat pentru prestaţia de la partida de sîmbătă, cu Palermo, scor 1-0, este comparat de cotidianul Il Messaggero cu un talisman, jurnalul notînd că gruparea din Roma a înregistrat o singură înfrîngere în şase meciuri cu romanul între buturi. "Roma, talismanul Lobonţ", scrie Il Messaggero, care menţionează că atunci cînd joacă romanul "Roma pierde greu şi de cele mai multe ori nu primeşte goluri. Şase prezenţe şi o singură înfrîngere pentru roman. Un scenariu care după ce a fost aplicat împotriva echipei Inter pe San Siro (0-0) şi la Parma (primul succes stagional al lui Luis Enrique, 1-0) s-a repetat şi la Palermo, victorie cu 1-0, trei puncte în plus în clasament şi zero goluri primite. «Pisica» este cu siguranţă un talisman", adaugă sursa citată, precizînd că în meciurile jucate în acest sezon, Lobonţ a obţinut trei victorii (cu Parma, Atalanta şi Palermo), două remize (cu Inter şi Siena) şi o înfrîngere (cu Lazio, în retur).
Madeira îşi întîrzie debutul la Braşov
Mijlocaşul formaţiei FC Braşov, Bruno Madeira, care a fost supus unei intervenţii chirugicale la meniscul extern al genunchiului drept la sfîrşitul lunii februarie, a anunţat că în maxim două săptămîni va începe să se pregătească normal alături de colegii săi. "Din cîte mi-au spus medicii, operaţia a decurs normal. Am început recuperarea în Portugalia şi cred că în maxim două săptămîni voi începe antrenamentele cu echipa. Sînt nerăbdător să revin pe teren, dar important e să fac o recuperare cît mai bună în această perioadă", a declarat, luni, Buno Madeira, pentru site-ul oficial al clubului ardelean. Revenit din Portugalia, Bruno Madeira va face în zilele următoare numai antrenamente în sala de forţă
Bătaie ca-n... pampas
Incidente soldate cu mai mulţi răniţi, între care şi oficialul unui club, au avut loc, duminică, la San Martin, la finalul meciului Chacarita - Atlanta, scor 1-1, din liga a doua argentiniană, informează cotidianul Marca. Marcelo Santoro, oficial al clubului Atlanta, a fost transportat la spital după ce a fost lovit cu o piatră în faţă, rămînînd inconştient. De asemenea, arbitrul Fernando Rapallini a fost atacat de suporteri în timp ce se întrepta spre vestiare.  După fluierul final, suporterii echipei Chacarita i-au atacat pe cei aproximativ 100 de fani oaspeţi, determinîndu-i pe poliţişti să folosească gloanţe de cauciuc şi gaze lacrimogene pentru a-i dispersa. Incidentele au continuat în afara stadionului, unde suporterii au incendiat mai multe maşini şi s-au confruntat cu forţele de ordine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.