Sport

“Meciul cu Krim nu va fi cîştigat de individualităţi”

Ziarul de Vrancea
29 feb 2012 1118 vizualizări
Handbalista Marija Jovanovic, de la Oltchim,a acordat un interviu site-ului oficial al EHF, în care vorbeşte despre parcursul echipei în Liga Campionilor, dar şi importanţa meciului de duminică, cu slovenele de la Krim Ljubljana.

Muntenegreanca Marija Jovanovic (26 de ani) este una dintre jucătoarele de bază ale campioanei în acest sezon, experienţa şi valoarea sa contînd enorm în fiecare meci din Liga Campionilor. La ultima dispută din grupa a doua, în deplasare, cu Metz Handball, Jovanovici a fost principala marcatoare a Oltchimului, cu 6 goluri, dar performanţa ei nu a fost suficientă pentru o victorie. Meciul s-a încheiat egal, 26-26, iar duminică, pe teren propriu, campioana Romaniei are nevoie măcar de un rezultat similar, cu slovenele de la Krim, pentru a accede în semifinalele Ligii Campionilor.
"Meciul cu Metz a fost foarte important. Pe de altă parte, Metz a jucat pentru public, fără presiune. Am pierdut un punct ce nu trebuia pierdut, iar acum cel mai important este să ne concentrăm pe următorul meci. Krim mai are şanse la semifinale şi, de aceea, mă aştept la un meci foarte greu. Vor da totul pentru victorie, pentru că e singura lor opţiune şi va fi un meci cu mare dorinţă de victorie de ambele părţi. Cred că meciul va fi decis de echipa cu dorinţă şi spirit de luptă mai mare. Este genul de meci care va fi cîştigat de echipă, nu de individualităţi", a spus Marija. Handbalista a făcut referiri şi la cea mai drastică înfrîngere a sezonului, în etapa precedentă, cu fosta sa echipă, Buducnost (24-34), chiar pe teren propriu: "Acea înfrîngere a fost foarte dureroasă, la acea diferenţă şi în faţa fanilor noştri. În opinia mea, a fost cel mai prost meci al nostru din acest sezon, iar pentru Buducnost, cel mai bun".  Interul stînga a mai spus că se simte foarte bine la Oltchim. "Fetele sînt extraordinare şi eu mă simt extraordinar. Este totdeauna loc de mai bine şi de adaptare, dar cu trecerea timpului e din ce în ce mai bine", a afirmat jucătoarea. În încheiere, Marija Jovanovic a precizat că nu se gîndeşte la nimic altceva decît la meciul de duminică, cu Krim Ljubljana: "Nu vreau să vorbesc despre posibila adversară din semifinale, Györ ETO. Nu mă gîndesc la asta acum, pentru că toată concentrarea noastră merge spre meciul de duminică, cu Krim".
După patru etape derulate în grupele principale ale Ligii Campionilor, Oltchim se află pe locul secund, în grupa a doua, cu 5 puncte, după liderul Buducnost, cu 8 puncte, deja calificată în semifinale. Krim Ljubljana ocupă locul 3 (2 puncte), iar Metz, cu doar un punct, este în afara luptei pentru semifinale. Meciul dintre Oltchim şi Krim va avea loc duminică, de la ora 18.00, la Rîmnicu Vîlcea. Campioana Romaniei are nevoie de minimum un punct pentru a obţine calificarea în semifinale, înaintea ultimei etape, programată în 11 martie, în deplasare, cu liderul Buducnost.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.