Sport

Voleibalistele încearcă să învingă la Bucureşti

Dan Chiriac
15 feb 2012 476 vizualizări
Voleibalistele se pregătesc pentru play-off

Echipa de volei fete CSM Focşani 2007 se pregăteşte pentru primul meci din play-off-ul Diviziei A 2. După două săptămîni de pauză forţată, elevele antrenorului Marian Rădulescu aşteaptă întîlnirea cu Rapid Bucureşti. Meciul va avea loc sîmbătă, în sala “Giuleşti”. În sezonul regulat, bucureştencele au cîştigat ambele întîlniri directe. Ultima a avut loc chiar la începutul lunii februarie şi s-a desfăşurat cu întîrziere din cauza vremii nefavorabile. Acum, focşănencele vor trebui să ajungă în capitală şi să încerce să obţină o primă victorie în faţa celor de la Rapid. Tot la finalul acestei săptămîni se va relua şi campionatul naţional al junioarelor. Formaţia de la Liceul cu Program Sportiv Focşani va juca pe teren propriu cu CSS Piatra Neamţ. Întîlnirea se va disputa duminică. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.