Sport

Dragostea pentru echipă nu ţine cont de vreme:Suporterii focşăneni riscă şi pleacă la meci

Dan Chiriac
15 feb 2012 776 vizualizări
Steaua -Tweente, azi, orele 22.05, în 16-zecimile de finală ale Europa League, în direct pe Pro TV

Suporteriii stelişti din Focşani vor pleca pînă la urmă la Bucureşti azi, pentru a-şi susţine favoriţii în meciul din Europa League. În ciuda vremii nefavorabile, fanii au ales să se urce în maşini şi să meargă la partida ce va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti. Peste 200 de suporteri focşăneni vor fi prezenţi în tribunele stadionului naţional. Printre cei care vor face deplasarea la acest meci se află membrii facţiunii steliste Ultra Boys Focşani, dar şi profesori de la Liceul cu Program Sportiv sau angajaţi de la Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. De asemenea, mai mulţi microbişti din Focşani vor merge la meci în cadrul unei excursii organizate de PDL Vrancea. Cei mai mulţi dintre suporteri vor pleca spre capitală în jurul orelor 14.00. Avînd în vedere condiţiile grele de pe şosele, fanii şi-au luat măsuri de siguranţă pentru a ajunge la timp la meci. Steaua şi echipa olandeză Tweente se întîlnesc azi în cadrul 16-zecimilor de finală ale Europa League. Formaţia pregătită de Ilie Stan, singura reprezentantă a Romaniei în cupele europene, şi-a propus să depăşească în dubla manşă echipa olandeză. Tehnicianul stelist ar putea începe meciul de azi cu următoarea formaţie: Tătăruşanu – Dănănae, Gerardo, Chiricheş, Brandan – Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Tănase – Nicoliki, Tatu. Meciul va începe la orele 22.05 şi va fi transmis în direct pe Pro TV. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
relu, acum 4475 zile, 3 ore, 12 minute, 4 secunde
Da Doamne sa bata Steaua ! Sa planga vanzatorul de butelii, Borcea,nascut in Valea Boului,cum a mai plans cand Steaua a luat Cupa Campionilor. Caine bolnav de jigodie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.