Sport

Jucătorii şi antrenorii au pus mîna pe lopată

Dan Chiriac
15 feb 2012 658 vizualizări
Aproape 100 de jucători de la CSM Focşani au înlăturat zăpada de la stadionul “Milcovul” u în această dimineaţă, acţiunea se va repeta, iar patru utilaje vor încerca să degajeze şi două din cele trei terenuri de fotbal

Ieri dimineaţă a început acţiunea de deszăpezire a bazei sportive “Milcovul” din cartierul Sud. De la primele ore ale dimineţii, aproape 100 de jucători de la echipele de seniori şi juniori de la CSM Focşani au pus mîna pe lopată şi au eliberat calea de acces, dar şi vestiarele. Cu un utilaj a început şi acţiunea de deszăpezire a celor două terenuri de fotbal. Mîine dimineaţă, patru utilaje mari vor încerca să dea toată zăpada la o parte pentru a permite fotbaliştilor să se antreneze. Jucătorii şi antrenorii de la CSM Focşani au înţeles că nu au unde să facă antrenament şi au decis să înceapă marea acţiune de deszăpezire. Cum Primăria este ocupată încă cu străzile din municipiu, oamenii din sport au pus mîinile pe lopeţi şi au înlăturat nămeţii din cadrul Complexului Sportiv „Milcovul”. Încă de la orele 9.00, jucătorii au început acţiunea şi au reuşit în trei ore să deszăpezească intrările pe terenul unu şi doi, dar şi calea de acces la stadion. Dacă unii au dat la loptată, alţii au cărat cu prelatele cantităţile imense de zăpadă. Mîine dimineaţă, CSM Focşani şi AJF Vrancea vor repeta acţiunea de deszăpezire la stadionul „Milcovul”. Oficialii vrînceni vor să pună la dispoziţia echipelor de juniori şi a celei de seniori terenurile pentru a se putea face pregătire în vederea competiţiilor care vor începe în luna martie. Prezenţa jucătorilor de la echipele de seniori, juniori A şi B, precum şi a grupelor 1996, 1997, 1998, 1999 şi 2000 este obligatorie. “Trebuie să dovedim că sîntem uniţi şi că avem spirit civic. Oraşul este sub nămeţi, bazele sportive la fel, astfel că am luat decizia să ne unim forţele pentru a face ceva la stadion. AJF Vrancea va asigura un utilaj de deszăpezire”, a precizat Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Deocamdată, Primăria Focşani nu a băgat niciun utilaj pe drumul care duce la stadion, de la sediul CS Unirea înspre terenurile de fotbal. Sportivii de la grupele menţionate şi toţi arbitrii vrînceni sînt aşteptaţi mîine la acţiunea de la Stadionul Milcovul. Acţiunea celor de la fotbal vine imediat după ce rugbiştii au dat un exemplu pozitiv şi au dat zăpada din două şcoli şi două grădiniţe din Focşani. Utilajele de deszăpezire urmau să înlăture zăpada şi de pe stadionul „Tineretului”, acolo unde se antrenează formaţiile de rugby, dar şi din faţa sediului clubului CSM 2007, din Parcul „Nicolae Bălcescu”. Datorită căderilor abundente de zăpadă echipele de fotbal de la CSM Focşani nu au avut unde să se pregătească şi s-au mutat în sală. De asemenea, toate meciurile amicale programate au fost anulate. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.