Sport

Atleţii vrînceni, rezultate remarcabile la Grand-Prixul de juniori

Dan Chiriac
12 feb 2012 677 vizualizări
Ana Roberta Anghel obţine succes după succes

Vineri şi sîmbătă, în Capitală, în sala Complexului Naţional “Lia Manoliu din Bucureşti a avut loc Grand-Prix-ul rezervat juniorilor II şi III. Delegaţia din Focşani a fost formată din şase sportivi, care au obţinut rezultate notabile. De la LPS Focşani au alergat Cătălin Voicu, Cosmin Musteaţă şi Nicoleta Coman, de la CS Unirea Focşani, Vlad Dulcescu, iar de la CSM Focşani Roberta Anghel şi Valentina Tănase. Cătălin Voicu a participat doar în afara concursului. Atleta Ana Roberta Anghel, pregătită de Ştefan Munteanu, a dovedit că se află într-o formă foarte bună şi a cîştigat proba de triplusalt cu o săritură de 11, 97 metri. Tot vineri seara, Vlad Dulcescu a obţinut primul loc în proba de 400 de metri. Cosmin Muteaţă a venit pe poziţia a şasea la 400 de metri. Cătălin Voicu a obţinut rezultate foarte bune, dar acestea nu au fost luate în considerare în condiţiile în care Voicu este junior I, iar competiţia a fost rezervată juniorilor II şi III. Sîmbătă, Ana Roberta Anghel a obţinut medalia de aur şi în probele de 60 metri garduri şi lungime. Cele trei victorii obţinute se adăugă succeselor de la Cupa Bistriţa şi memorialul „Dorin Melinte”, competiţii ce au avut loc la începutul acestui an. Valentina Tănase s-a clasat a patra la lungime. După victoria de vineri, Vlad Dulcescu a urcat din nou pe podium în proba de 60 de metri. Acesta a obţinut poziţia a treia. Cosmin Musteaţă a cîştigat proba de 800 de metri. Daniela Coman s-a clasat a doua la 1.500 de metri. Cei şase atleţi au alergat cu ghete noi, primite de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea. Sportivii au alergat cu cei mai buni pantofi cu cuie, marca Asics. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.