Sport

„Dacă era tîrgul, eram legaţi de mîini şi de picioare”

Dan Chiriac
8 feb 2012 731 vizualizări
Spune antrenorul echipei de fotbal CSM Focşani

Echipele de fotbal şi futsal de la CSM Focşani se antrenează la Sala Polivalentă din municipiu. Sînt prezenţi însă doar jucătiorii din Focşani, în condiţiile în care fotbaliştii din alte localităţi au rămas blocaţi acasă din cauza drumurilor înzăpezite. Antrenorul echipei de fotbal, Adrian Toma, a anunţat că pînă la finalul săptămînii antrenamentele se vor desfăşura doar la Sala Polivalentă. „Dacă era tîrgul de îmbrăcăminte în această săptămînă eram legaţi de mîini şi de picioare. Nu ştiu ce am fi făcut! Aşa măcar facem antrenament fizic, avem posibilităţi de refacere. Avem doar 11 jucători, dintre care mai mulţi juniori. Restul sînt blocaţi. Cei de la Odobeşti au încercat miercuri dimineaţă să vină la Focşani dar au fost întorşi din drum de Poliţie. Cei de la Dumbrăveni nu pot ajunge nici măcar la şoseaua E 85. Pînă la finalul săptămîni sperăm să se reglementeze situaţia şi să vedem ce facem începînd de luni”, ne-a precizat tehnicianul Adrian Toma. Cum terenurile din Complexul Sportiv Milcovul sînt acoperite cu un strat de peste un metru şi jumătate de omăt, meciurile amicale programate în această perioadă sînt o utopie. „Sperăm totuşi ca pînă pe 15 februarie să găsim o soluţie pentru a juca amicalul cu Gloria Buzău. Ar fi foarte important pentru noi să disputăm un meci acasă, în condiţiile în care vom debuta în campionat pe teren propriu. Oricum, pe 18 februarie cred că vom juca la Galaţi, cu Oţelul 2. Terenul sintetic de acolo se prezintă în condiţii foarte bune, dar rămîne să vedem dacă vom putea face deplasarea pînă la Galaţi”, ne-a mai precizat Adrian Toma. Echipa de futsal are probleme similare, unii jucători nereuşind să vină la antrenamente din cazua condiţiilor meteo extreme. Antrenorii Petrache Gurguiatu şi Orlando Donciu au programat mai multe şedinţe de pregătire în această perioadă cu cei care pot ajunge la sală. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.