Sport

FC Panciu a pierdut amicalul cu Rapid Suceava

Dan Chiriac
5 feb 2012 649 vizualizări
Gazdele au avut nevoie de ajutorul arbitrilor pentru a cîştiga cu 2 - 0

FC Panciu a încheiat cantonamentul de la Frasin cu un meci amical disputat ieri dimineaţă, la Cîmpulung Moldovenesc, în compania formaţiei Rapid Suceava. Sucevenii s-au impus cu 2 – 0, dar scorul pare a fi unul mincinos, în condiţiile în care păncenii au ratat multe ocazii, iar primul gol a venit după un penalty iventat de arbitrul local. Terenul de joc s-a prezentat în condiţiile acceptabile, mai ales că a nins şi în Bucovina ieri dimineaţă. În primele 25 de minute, vrîncenii au ratat patru ocazii clare, Predoiu, de două ori, Radu şi Tudor nereuşind să marcheze din poziţie de singur cu portarul. În minutul 43, arbitrul local a văzut fault la un duel umăr la umăr între Gurguiatu şi Marinkovic. Tincu a marcat de la punctul cu var. După reluare, pe fondul schimbărilor efectuate, vrîncenii au scăzut din turaţie, dar Rodinel Stan şi Radu au avut ocazia să egaleze. Pînă la urmă, scorul a devenit 2-0 pentru suceveni după golul reuşit de fostul jucător de la FC Panciu, Moldovan. “A fost un meci foarte util pentru noi. Am ratat multe ocazii, dar din păcate meciul a fost decis de un arbitru local care a inventat un penalty în finalul primei reperize”, ne-a spus Raul Cioran, delegatul echipei păncene. FC Panciu a jucat cu: Gabi Lazăr – Voinea, Gurguiatu, Stan Mihai – Stoian, Cioran, Duţu, Tudor – Predoi, Radu. Au mai intrat: George Lazăr – Beşa, Bîra, Corbea, Panaite, Gălăţeanu, Marius Gheorghe. Rapid Suceava a jucat cu  Preda – Jalba, Hrimiuc, Ailenei, Semeghin – Golofca, Ghiviziu, Moldovan, Şuleru – Ionesi, I. Plămadă, iar după pauză cu Prutean – Bosancu, Velescu, Fl. Plămadă, Semeghin – Şuleru, Tincu, Sumanariu, Oniu – Negru, Marinkovic. După disputarea partidei de pregătire, FC Panciu a plecat spre casă, în speranţa că va ajunge măcar la Focşani, în condiţiile în care toate căile de acces spre Panciu sînt închise. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.