Sport

Nu încap în aceeaşi teacă

Ziarul de Vrancea
5 feb 2012 569 vizualizări
între selecţionerul Franţei, Laurent Blanc, şi preşedintele Federaţiei nu mai există cale de înţelegere * după Euro 2012, contractul lui Blanc nu va fi prelungit

Laurent Blanc şi Selecţionerul Franţei, Laurent Blanc, nu va avea contractul prelungit după Campionatul European din acest an, iar preşedintele federaţiei franceze (FFF), Noel Le Graët, caută deja un succesor, avîndu-l în vizor pe Arsène Wenger, informează Le Journal du Dimanche. Publicaţia franceză compară relaţia dintre Blanc şi Le Graët cu aceea a unui cuplu în pragul divorţului, "care locuieşte sub acelaşi acoperiş aşteptînd să ia copiii bacalaureatul".  "După finalul Euro-2012, indiferent de rezultate, drumurile lui Noel Le Graët şi Laurent Blanc se vor despărţi. Preşedintele federaţiei este convins să nu îi prelungească acordul selecţionerului. Lunile următoare, cei doi se vor comporta frumos în interesul echipei Franţei. În realitate, Le Graët caută deja un succesor pentru Blanc, care la rîndul său va fi deschis ofertelor de la cluburi", notează Le Journal du Dimanche.
Potrivit sursei citate, printre motivele acestei despărţiri se numără şi faptul că preşedintele FFF nu suportă să nu aibă control asupra naţionalei, pe care o vede ca un "stat în stat", dar şi asupra selecţionerului. În plus, Le Graët se îndoieşte de competenţele tehnice ale selecţionerului. Publicaţia franceză menţionează că Blanc ar fi vrut să rămînă la naţionala Franţei, dar Le Graët nu îi dă de ales. Laurent Blanc este selecţionerul Franţei din 2010, el calificînd echipa la Campionatul European din Polonia şi Ucraina, dintr-o grupă din care a făcut parte şi Romania.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.