Sport

Dacă drumul Focşani – Galaţi va fi practicabil, Echipa de futsal joacă un amical cu United Galaţi

Dan Chiriac
29 ian 2012 964 vizualizări
Partida va avea loc azi, de la orele 18.30, la Sala Polivalentă

Echipa de futsal CSM Focşani va juca în această seară primul amical din 2012. De la orele 18.30, la Sala Polivalentă din Focşani va avea loc meciul dintre CSM Focşani şi United Galaţi. Adversar de tradiţie pentru jucătorii focşăneni, gălăţenii au jucat de fiecare dată în pauza competiţională o dublă  cu formaţia pregătită de Petrache Gurguiatu. Aşa se va întîmpla şi acum, data revanşei urmînd a fi stabilită ulterior. Meciul de azi are însă şi un mic semn de întrebare. În acest moment, conform datelor furnizate de poliţie, drumul Focşani – Galaţi este deschis. Dacă situaţia se va schimba, gălăţenii ar putea să renunţe la deplasarea de la Focşani. „Am discutat cu cei de la Galaţi şi am convenit să jucăm meciul. Rămîne de văzut doar dacă aceştia vor putea veni la Focşani”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Returul Ligii întîi va debuta pe 20 februarie, cînd focşănenii vor juca în deplasare cu KTE Tg. Secuiesc. Apoi, pe 28 februarie sau 1 martie, focşănenii vor întîlni pe teren propriu pe Spicom Sfîntu Gheorghe. Meciul va fi televizat în direct de postul Digi sport. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.