Sport

“Nebunii fotbalului” au sfidat iarna!

Dan Chiriac
25 ian 2012 932 vizualizări
Somii Internaţional Mirceşti - FC Panciu 0-2 (0-0), într-o partidă jucată ieri pe o zăpadă de peste 30 de centimetri u “fotbalul se joacă oricum, trebuie să te adaptezi terenului”, le-a transmis Serea jucătorilor săi

Fotbaliştii de la Şoimii Mirceşti şi FC Panciu au sfidat vremea de afară şi au jucat ieri un amical aproape imposibil. Deşi mulţi oameni se gîndeau cum să scoată maşina din zăpadă sau cum să stea mai aproape de gura sobei, 30 de fotbalişti au încins ieri o partidă de fotbal, încercînd parcă să facă în ciudă iernii. Şoimii Mirceşti şi FC Panciu au oferit un meci plin de angajament fizic, în care ambele echipe au încercat să ajungă la mingea care de multe ori rămînea în zăpadă. Antrenorul păncenilor, Ionică Serea, le-a explicat elevilor săi în prima repriză cum trebuie să evolueze pe un asemenea teren. “Cînd jucam la liga întîi, Halagian ne punea să jucăm deşi zăpada era pînă la genunchi. Dacă spunei că nu putem, te invita frumos afară. Fotbalul se joacă oricum, trebuie să te adaptezi terenului”, le-a transmis Serea jucătorilor săi. Unii dintre ei nu au înţeles mesajul antrenorului şi şi-au atras multe critici din partea tehnicianului. Prima repriză a adus puţine ocazii de poartă, doar Radu şi Duţu ratînd posibilităile de a deschide scorul. Serea le-a arătat din teren elevilor săi cum se joacă pe un asemenea teren. Acesta a  reuşit de altfel să deschidă scorul în minutul 60 parcă vrînd să le demonstreze jucătorilor că se poate marca şi pe un asemenea teren. Gazdele au cedat în cele din cauza frigului şi au rămas în cele din urmă cu doar opt jucători pe teren. Burcăcel şi Sorin Popa nu au mai suportat frigul şi au decis să plece la cabine, deşi nu mai existau schimbări. Acest fapt l-a determinat pe managerul gazdelor, Cristi Cîrnu, să anunţe că se retrage de la echipă. Cîrnu, extrem de supărat, a fost deranjat de atitudinea propriilor jucători şi decis să ia această măsură extremă. Pînă la finalul jocului, păncenii au mai marcat odată, în minutul 70, prin Bîra, care a punctat din faţa porţii adverse.  FC Panciu a jucat cu: Lazăr – Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai – Tudor, Duţu, Cioran, Stoian – Radu, Predoiu. Au mai intrat: G. Lazăr, Serea, Gălăţeanu, Bîra, Corbea, Panaite. Gazdele i-au avut în teren pe: Trifan – Secu, Nistor, Busuioc, Barbu – Popa, Burcăcel, P. Ioan, Alecsandrescu – Ciubotaru, Bălosu. FC Panciu va pleca mîine, la Frasin, într-un cantonament de zece zile. Acolo, păncenii vor găsi o zăpadă la fel de mare ca cea de ieri de la Mirceşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
eu, acum 4495 zile, 16 ore, 19 minute, 21 secunde
Cristi trebuia sa te retragi de mult...aia nu sunt jucatori, au profitat de tine tot timpul...
un coleg anonim, acum 4496 zile, 3 ore, 19 minute, 38 secunde
bravo ionica, esti beton ,sa o tii tot asa - hai dinamo -
anonim, acum 4496 zile, 9 ore, 16 minute, 43 secunde
felicitari echipei de fotbal fc panciu condusa de ionica serea si danut bolocan......felicitari pentru ionica serea ca daca nu era el nici nu ar fi cistigat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.