Sport

Amical cu Gloria Buzău, pe 15 februarie

Dan Chiriac
23 ian 2012 692 vizualizări
Conducerea echipei CSM Focşani a perfectat un nou amical pentru perioada de pregătire.

Astfel, pe 15 februarie, la Focşani, va veni echipa de Liga a doua, Gloria Buzău. Formaţia buzoiană şi-a dat acordul pentru o partidă de pregătire la mijlocul lunii februarie. În primul amical din acest an, CSM Focşani a trecut cu 2 – 0 de CSM Rîmnicu Sărat. Golurile au fost marcate de Suvac 8 şi Crăciun 40. Antrenorul Adrian Toma a început meciul cu o formulă de echipă apropiată probabil de cea pe care o va folosi şi în prima etapă a returului. Cum Crăciun, Toader şi Toma sînt suspendaţi pentru meciul cu Poli Galaţi, tehnicianul a încercat o formulă defenisvă cu Negoiţă şi Ştefan, iar în atac a fost titularizat Tîrcă. Primul „11” al focşănenilor a arătat astfel: Borş - Ciornei, Negoiţă, Ştefan, Nistoroiu – Mîndrescu, Suvac, Toader, Săpunaru – Tîrcă, Milea.  Au mai intrat Trifan, Dumitriu, Mihăescu, Toma, Adrian Bratu, Tîlvăr, Gheorghe, Lida şi Pasăre. Octavian Bucătaru, care şi-a reziliat acordul cu FC Panciu, a fost prezent la amical şi i-a încurajat pe viitori săi colegi. Ieri focşănenii au început pregătirile în cantonament la Gheorghieni. Timp de şapte zile, sub comanda lui Adrian Toma, jucătorii focşăneni îşi vor încărca bateriile pentru retur. FC Panciu va începe cantonamentul vineri. Pînă în acest moment nu a fost stabilit nici un amical pentru miercuri. În primul amical al anului, FC Panciu a trecut cu 3 – 0 de Sporting Tecuci, după golurile lui Stoian 2 şi Radu. La acest joc, FC Panciu l-a testat pe nepotul fostul fotbalist al Unirii Focşani, Sorin Gălan. Antrenorii Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan au folosit următoarea formaţie: Lazăr – Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai – Alex Panaite, Bîra, Duţu, Stoian – Tudor, Predoiu. Au mai intrat George Lazăr, Gălăţeanu, Cioran, Corbea, Beşa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.