Sport

Meci de handbal în pericol de anulare din cauza unui coş de baschet!

Dan Chiriac
20 ian 2012 743 vizualizări
Meciul de handbal era în pericol să nu se joace pentru că s-a defectat panoul de baschet u echipa de seniori joacă azi un amical la Piatra Neamţ

Focşaniul a produs surpriza primei zilei: a bătut Adjudul
Ieri a debutat la sala Liceului cu Program Sportiv din Focşani al patrulea turneu de sală în cadrul campionatelor naţionale ale juniorilor III. Liceul cu Program Sportiv Focşani a furnizat surpriza primei etape după ce a învins cu 29-27 pe CSS Adjud. Adjudenii erau favoriţii partidei, după ce au trecut de echipa din Focşani la precedentele trei turnee. Pe teren propriu, elevii antrenorului Cătălin Danciu s-au mobilizat foarte bine şi au dominat meciul de la un capăt la altul. După prima repriză, aceştia conduceau cu 15-11, dar multă lume s-a îndoit că vor rezista şi în actul secund. Adjudenii au revenit, s-au apropiat pe tabelă, dar nu au reuşit să egaleze. Antrenorul adjudenilor, Emil Dumitru, sufletul handbalului din oraş, nu a primit prea bine insuccesul elevilor săi. Această înfrîngere înseamnă practic ieşirea din cursa pentru calificare a echipei sale. Meciul era în pericol să nu se dispute deoarece p anoul de baschet din sală nu s-a mai ridicat. „S-a defectat motoraşul electric, iar pentru service trebuie să vină reprezentanţii unei firme din Cluj”, ne-a explicat Mihai Petruţ, directorul de la LPS. În cele din urmă cei doi arbitri au permis desfăşurarea meciului, deşi mingea putea atinge în mai multe rînduri panoul de baschet. CSS Tescani, o echipă a unei comune din judeţul Bacău, a reuşit să treacă la pas de CSS Bacău şi şi-a consolidat poziţia a doua în clasament, cea care asigură calificarea. LPS Vaslui a trecut cu 39-18 de CSS Oneşti şi a rămas pe primul loc în clasament. Aseară, s-au jucat partidele CSS Tescani – LPS Focşani şi CSS Oneşti - CSS Adjud. Azi şi mîine, cele două echipe vrîncene vor mai juca următoarele partide: CSS Adjud - CSS Bacău, LPS Focşani – CSS Oneşti, CSS Bacău – LPS Focşani, LPS Vaslui – CSS Adjud, CSS Adjud – CSS Tescani, LPS Focşani – LPS Vaslui. Duminică, echipa de handbal feminin LPS Academica Focaşni va începe returul. Focşănencele pregătite de antrenoarea Doina Ene vor întîlni acasă, la Sala Polivalentă, pe Nova Force Giurgiu. Meciul va începe la orele 11.00. În această dimineaţă, echipa de handbal CSM Focşani va juca primul meci de pregătire din acest sezon. Elevii antrenorului Lucian Tucan vor face deplasarea la Piatra Neamţ pentru un joc de pregătire cu formaţia locală. Meciul va începe la orele 11.30.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.