Sport

Coman are şcoală de fotbal

Ziarul de Vrancea
17 ian 2012 931 vizualizări
Portarul rapidist şi-a întărit echipa din Piteşti pentru a promova în Liga a III-a

Portarul echipei Rapid Bucureşti, Dănuţ Coman, a achiziţionat ieri, doi jucători care au evoluat în Liga I în speranţa că echipa şcolii sale de fotbal va reuşi promovarea în al treilea eşalon. Cei doi fotbalişti sînt Cristian Bratu (atacant, 34 de ani) şi Alin Chiţa (fundaş central, 33 de ani), ei semnînd contracte pe cîte un an şi jumătate. Ambii au fost colegi la Dacia Piteşti şi Poli Timişoara în Liga a II-a în anii 1997 şi 2001, fiind crescuţi la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Argeş. Bratu a mai jucat pentru FC Argeş, Universitatea Craiova, Farul Constanţa, Hapoel Ierusalim, Dacia Mioveni, Politehnica Iaşi, pentru ca în turul campionatului să evolueze pentru echipa din Liga a III-a Girom Albota, în timp ce Chiţa a trecut în cariera sa pe la FC Argeş, UTA Arad, Juventus Bucureşti, Tianjin Teda, Al Faysali (Iordania), dar a şi antrenat anul trecut pe Juventus Bucureşti.
"Ne întărim pentru a promova. Au semnat pe un an şi jumătate, adică ne bazăm pe ei şi dacă vom promova. în tur echipa a fost formată numai din jucători de 16-17 ani, dar şi doi seniori, Cotigă şi Panait. în continuare obiectivul nostru numărul unu rămîne creşterea copiilor, însă ridicarea valorii acestora nu se poate face decît dacă joacă lîngă fotbalişti cu experienţă, precum cei transferaţi acum, dar şi dacă evoluează în ligile superioare. Vrem prin această promovare să le creăm un cadru cît mai bun pentru dezvoltare. În zilele următoare vom mai transfera încă doi jucători care au evoluat în Liga I şi a II-a", a declarat Mihăiţă Ianovschi, cel care alături de tatăl său, Mihai Ianovschi, a antrenat echipa în tur. În această iarnă, echipa de fotbal a şcolii Dănuţ Coman şi-a întărit şi staful tehnic, Mihăiţă Ianovschi urmînd să-l aibă secund în retur pe fostul fotbalist Dan Lăcustă. La finalul turului, echipa lui Coman ocupă locul secund în clasamentul Ligii a IV-a argeşene, la trei puncte de liderul SCM Piteşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.