Sport

Nu-i Wesley, e Curtean!

Ziarul de Vrancea
10 ian 2012 1007 vizualizări
Jucătorul de la FC Timişoara va juca doi ani şi jumătate la Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că s-a înţeles cu FC Timişoara pentru transferul mijlocaşului Alexandru Paul Curtean. "Am căzut la un acord cu FC Timişoara pentru transferul jucătorului. Din acest punct de vedere, transferul este finalizat. Urmează să ajungă şi jucătorul să lectureze contractul şi să-l semneze. E pe drum acum", a declarat Badea. Alexandru Paul Curtean are 24 de ani şi a mai evoluat la Gaz Metan Mediaş, între 2003 şi 2009, după care a fost transferat la FC Tmişoara.
"Sînt fericit că transferul meu la Dinamo s-a rezolvat. A fost prima dorinţă pe care mi-am pus-o în acest an şi mă bucur că s-a împlinit în cîteva zile. Sînt nerăbdător să mă alătur grupului puternic de la Dinamo, să mă integrez cît mai repede şi să fac parte din echipa liderului. Îmi doresc enorm să fac performanţă la Dinamo, să cîştig în acest an primul meu trofeu din carieră", a declarat Curtean. Antrenorul Liviu Ciobotariu a afirmat că Dinamo are nevoie de Curtean. "Este un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult, un jucător de care Dinamo are nevoie. Sînt sigur că se va integra foarte repede în grupul nostru pentru că este, repet, un jucător de valoare, obişnuit să lupte pentru cîştigarea unui trofeu", a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu. Alexandru Curtean, care urmează să se alăture lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica, va semna un contract valabil pînă la 30 iunie 2016.
În altă ordine de idei, acţionarul FC Dinamo, Dragoş Săvulescu,  a declarat, că există o mică probabilitate ca mijlocaşul formaţiei Steaua Eric Bicfalvi să fie transferat la echipa “cîinilor” din vară, iar subiectul Wesley este închis:  "Cred că nu se realizează transferul lui Wesley. Acel subiect este depăşit. Despre Bicfalvi există o probabilitate de a veni din vară, dar destul de mică. Cosmin Matei e un jucător căruia îi vom acorda o şansă. Am auzit de anumite probleme din afara terenului", a declarat Săvulescu, la sosirea de la Milano.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.