Sport

“Să iasă un bărbat”

Ziarul de Vrancea
9 ian 2012 1233 vizualizări
Daniel Pancu este supărat de faptul că Rapid nu i-a propus prelungirea contractului

Atacantul Daniel Pancu, care a intrat la 1 ianuarie în ultimele şase luni de contract, s-a declarat deranjat de faptul că nu i s-a făcut o ofertă de prelungire, precizînd că în conducerea clubului giuleşean nu există un bărbat care să îi spună în faţă că nu va mai continua la Rapid din vară. "Eu mă simt foarte bine şi cu siguranţă voi mai juca fotbal. Singura problemă este că am intrat în ultimele şase luni de contract, iar eu nu mai sunt la copii şi juniori ca să mai ţină treburile astea cu «contract în alb», «contract pe viaţă». Mă deranjează că nu există nici un bărbat la Rapid care să iasă să-mi spună clar că «Daniel Pancu nu mai continuă cu noi din vară şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut». Sunt chestii la obiect care n-ar supăra pe nimeni. în rest eu îmi văd de viaţa mea, mai am cinci luni de contract şi o să mi le duc la capăt", a declarat, luni, Daniel Pancu, în cadrul emisiunii "Ora de ProSport" de la Sport.ro.
Atacantul susţine că, avînd în vedere evoluţiile sale din prima parte a campionatului, el ar fi trebuit să fie primul jucător de la Rapid căruia conducerea să îi propună prelungirea contractului. "E clar, după evoluţiile din tur eu eram primul cu care ar fi trebuit să se discute prelungirea în această iarnă.  M-am întîlnit cu Constantin Zotta zilele astea, dar nu am discutat nimic de prelungire. Nu ştiu dacă e tîrziu să îmi mai propună ceva. Eu vreau să iasă «bărbatul» o dată şi să îmi spună în faţă, nu să-mi zică de «contracte în alb sau în negru»", a menţionat jucătorul rapidist, care a adăugat că relaţia cu antrenorul Răzvan Lucescu este "foarte bună". În vîrstă de 34 de ani, Daniel Pancu susţine că mai poate juca fotbal cel puţin un sezon. "Din vară eu o să continui să joc pentru că eu nu cred că poate să spună cineva acum că eu nu mai pot să joc, măcar la nivelul ăsta, încă cel puţin un an. Acum sunt foarte bine fizic. Cînd voi simţi că nu pot să mai fac meseria de fotbalist nu trebuie să îmi spună nimeni, mă voi retrage singur", a precizat Pancu



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.