Sport

Strîmbu şi Mălureanu au cîştigat ultimul turneu de şah al anului

Dan Chiriac
13 dec 2011 1754 vizualizări
Activitatea şahistă s-a încheiat în judeţ săptămîna trecută cînd a avut loc ultima competiţie, „Top Vrancea”, ediţia a doua.

S-au organizat trei turnee de şah rapid. Turneul A, cel mai puternic, cu opt participanţi, cei mai buni patru seniori şi cei mai buni patru juniori prezenţi la competiţie, a fost cîştigat la egalitate de puncte de Mihai Strîmbu şi Grigore Mălureanu, urmaţi de Emilian-Paul Ioniţă. Cei mai buni juniori ai Turneului A au fost în ordine Cătălin Pătraşcu, Cosmin Vasiliu şi Elena Toma. Turneul B, jucat în sistem elveţian, şapte runde, a adunat la start 13 copii şi juniori mici care s-au remarcat de-a lungul anului. Turneul a fost cîştigat de Ştefan Măimăscu, Teodor Lavric şi Aurelian-Gabriel Cristea. Pe categorii de vîrstă s-au mai remarcat: la 8 ani, Paul Lavric şi Teodora Avădani, la 9 ani, Ana – Maria Banciu, la 10 ani, Ion Dragoş, la 11 ani, Andrei Isac, şi la 12 ani, Cosmin-Alexandru Lazăr. Turneul C a avut opt participanţi, seniori şi juniori, şi a fost cîştigat de Andreea-Simona Toma, urmată în ordine de Teodoru Iliescu, Marco Sava, Graţiela-Ştefania Mengher. Organizarea, arbitrajul, asistenţa tehnică, baza materială şi buna desfăşurare a activităţilor au fost realizate de Mihai Strîmbu, Aurelian Grigore şi Sandu Gurguiatu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.