Sport

VIDEO!!! Un focşănean, cel mai frumos băiat de la Universitatea „Dunărea de Jos”

Dan Chiriac
11 dec 2011 2432 vizualizări
Aurelian Dumitru a cîştigat titlul de Mister Boboc la Universitatea din Galaţi

 Un student din Focşani a fost desemnat Mister Boboc 2011 în cadrul Balului Bobocilor de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, ediţia a XVI-a, care a avut loc joi, 8 decembrie, în oraşul de pe malul Dunării. După un concurs plin de emoţii şi momente artistice deosebite, juriul a decis că Miss Boboc este Corina Ivanov – studentă la Facultatea de Arte, originară din Republica Moldova, iar Mister Boboc a fost desemnat focşăneanul Aurelian Dumitru - student la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică. “Mă mîndresc cu faptul că sînt vrîncean, că m-am născut pe aceste plaiuri mioritice, mă mîndresc cu cadrele didactice pe care le-am avut la Şcoala «Ion Basgan» şi la Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea»”, a declarat Aurelian, după ce a aflat că este cîştigătorul acestui titlu. Concurenţii au fost selectaţi cu o lună înainte, fiind supuşi la numeroase probe. Bobocii au fost, pentru cîteva zile, pe Valea Siriului, acolo unde au făcut drumeţii pe munte, dar şi o demonstraţie de supravieţuire, toate aventurile prin care au trecut fiind prezentate într-un film, denumit „Survivor de România”. Concurenţii au încercat să convingă juriul că merită să cîştige acest titlu, prin dans, cîntec şi pantonimă. Concursul s-a încheiat cu un recital al trupei Bere Gratis, dar studenţii l-au avut invitat şi pe CRBL. Zeci de tineri din Focşani au ales să studieze în centrul universitar de la Galaţi, în special datorită distanţei mai mici faţă de casă. (Mihaela BEŞLEAGĂ)
 
Bal la Şcoala Postliceală “Vasile Alecsandri”


Şi la Şcoala Postliceală “Vasile Alecsandri” din Focşani s-au ales cele mai frumoase boboace dintre viitoarele asistente medicale. Pentru rîvnitul titlu de Miss Boboc 2011 au concurat 10 viitoare asistente medicale, care au trecut prin mai multe probe, de cultură generală din medicină sau probe artistice, care le-au testat inteligenţa şi talentele. După un spectacol de cîteva ore care a avut loc în Clubul Apollo, juriul a decis ca titlul de Miss Boboc să-i revină elevei Larisa Băncilă. Locul doi a fost ocupat de Diana Martiş, iar locul trei a revenit Adrianei Tuvenie. La Balul Bobocilor de la Şcoala Postliceală “Vasile Alecsandri”, condusă de democrat-liberala Constantina Negoiţă, a fost zărit şi colegul său de partid Mugurel Mălureanu, dar şi alţi invitaţi din lumea şcolii. Şcoala Postliceală Sanitară “Vasile Alecsandri” pregăteşte cadre medicale încă din anul 1996. De-a lungul timpuluipeste 2.000 de studenţi au absolvit cursurile şcolii sanitare. Pe portalul www.ziaruldevrancea.ro puteţi urmări şi imagini video de la evenimentul de vineri seară. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.