Sport

Fotbalul intră în vacanţă mai bine de două luni

Dan Chiriac
3 dec 2011 879 vizualizări
FC Panciu - Dinamo 2 Bucureşti, azi, orele 12.30, pe stadionul Orăşenesc u fotbalul judeţean programează ultimele partide

Sezonul de toamnă din fotbalul judeţean se va încheia azi şi mîine cînd sînt programate mai multe partide oficiale sau amicale. Cel mai important joc va avea loc azi, cu începere de la orele 12.30, pe stadionul „orăşenesc” din Panciu, acolo unde echipa gazdă va da piept cu echipa de liga a doua, Dinamo 2 Bucureşti. Bucureştenii au încheiat sezonul pe locul opt în clasament şi au dorit să mai susţină un joc de pregătrire înainte de vacanţă. Cum CSM Focşani a refuzat oferta celor de la Dinamo, din cauza condiţiilor improprii de la baza sportivă, FC Panciu a fost echipa aleasă. Meciul de azi se anunţă unul interesant, în condiţiile în care în rîndurile echipei bucureştene ar putea apărea şi cîţiva jucători de la prima echipă, printre care Păun sau Scarlatache. Componenţa lotului va fi cunoscută însă abia după ce Liviu Ciubotariu va anunţa lotul convocat pentru derby-ul Romaniei, Dinamo – Steaua, care va avea loc luni. Cei care nu vor prinde lotul de 18, vor fi trimişi să joace la Panciu. Antrenorii Ionică Serea şi Dănuţ Bolcoan au la dispoziţie pentru acest joc întreg lotul şi speră să obţină un rezultat favorabil. Primul 11 al păncenilor ar putea arăta astfel: Lazăr – Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai – Stoian, Bucătaru, Duţu, Tudor – Predoiu, Costin. În ultimii ani, FC Panciu a jucat mai multe amicale cu echipe de Liga a doua, printre care Universitatea Cluj, Dunărea Galaţi sau FCM Bacău. De asemenea, vrîncenii au întîlnit în vara anului 2010 şi pe CSM Ploieşti, actuala Astra Ploieşti, care tocmai promovase în prima ligă.


Fotbalul judeţean se încheie mîine


Astăzi, de la orele 14.00, la Goleşti, se joacă ultimul meci din cadrul Superligii Vrancea. Naţional Goleşti întîlneşte pe Avîntul Jariştea, într-o restanţă din etapa a zecea. Cele două echipe s-au calificat deja în play-off. Meciul a fost amînat după ce echipa gazdă a prezentat un certificat medical prin care arăta că zece jucători locali s-au îmbolnăvit după un antrenament. Oaspeţii au contestat din plin decizia respectivă, dar nimeni nu a putut infirma diagnosticul pus de medic. Întîlnirea de azi va fi condusă la centru de Ionuţ Grigore. Cum rezultatul nu contează aproape deloc, este de aşteptat ca cele două echipe să ofere un meci plăcut. Tot azi, de la orele 12.00, la Gugeşti, se va juca întîlnirea amicală dintre formaţia Foresta Gugeşti şi Şoimii Internaţional Mirceşti. Oaspeţii, calificaţi în play-off-ul Superligii au început deja pregătirile pentru sezonul de primăvară, cînd îşi doresc să obţină un loc fruntaş. Gazdele au ca obiectiv în acest sezon promovarea în Superligă. Mîine, de la orele 11.00, se vor juca ultimele partide din acest an. Este vorba de meciurile fazei  a doua a Cupei Romaniei. Se vor juca următoarele partide:
Voinţa Răstoaca – Şoimii Nărujei (Bucătaru – Gheorghe, Şonţu, Ov. Rusu)
Podgoria Coteşti – AS Cîmpineanca (Samoilă - Paraschiv – Voicu – Gheorghiu)
Voinţa Cîrligele – Doctor GSM Suraia (G. Mihai – Danciu, Stoica – Burgă)
Victoria Gologanu – ASS Victoria Pufeşti (Tudosă - Dumitraşcu – Meioroşu – Oltianu). (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.