Sport

CSM Focşani, debut cu stîngul la Trofeul „Gheorghe Ene”

Dan Chiriac
2 dec 2011 1050 vizualizări
Steaua Bucureşti pare marea favorită a turneului

Ieri la Rîmnicu Sărat a început faza de zonă a Trofeului „Gheorghe Ene” la minifotbal, competiţie destinată copiilor născuţi în anul 2003. Cîştigătoarea fazei judeţene, CSM Focşani, pregătită de Alin Samoilă, a jucat în primul meci al turneului în compania echipei gazdă, CSM Rîmnicu Sărat. Cu mult trac şi neobişnuiţi cu terenul de joc, micuţii fotbalişti nu au reuşit prea multe în faţa formaţiei locale. Au primit primul gol după o greşeală defensivă, după care au încercat să egaleze. Deşi au ratat mai multe ocazii, golurile au venit tot în poarta celor de la CSM Focşani. La final, rîmnicenii s-au impus cu 3 – 0. Al doilea meci al dimineţii a adus faţă în faţă pe Steaua Bucureşti şi Petrolul Ploieşti. Steliştii au arătat că sînt de departe cea mai puternică echipă a turneului. Avîndu-l în componeţă pe copilul fostului jucător de la Dinamo şi Rapid, Mugur Bolohan, steliştii nu le-au lăsat aproape nici o şansă celor de la Petrolul. Deşi au beneficiat la rîndul lor de aportul copilului fostului jucător Onuţ, prahovenii nu s-au apropiat prea mult de poarta adversă. Bucureştenii au condus cu 3 – 0 încă din minutul 15, iar ploieştenii au marcat golul de onoare abia în ultimele minute. Ieri după-amiază, CSM Focşani a jucat cu Petrolul Ploieşti, iar CSM Rîmnicu Sărat cu Steaua. În această dimineaţă, de la orele 10.00 şi 11.00 se vor disputa ultimele jocuri din cadrul acestui turneu. CSM Focşani va întîlni pe Steaua, iar CSM Rîmnicu Sărat pe Petrolul Ploieşti. Partidele vor fi arbitrate de Florin Macovei şi Dorin Burloiu – Galaţi. CSM Focşani a ratat prezenţa la turneul final, dar nu s-a făcut de rîs la Rîmnic. Jucătorii au arătat că au calităţi, mai ales că în echipă se află şi cîţiva copii mai mici ca vîrstă, născuţi în 2004. Pînă la finalul anului, CSM Focşani va încerca să obţină un loc cît mai bun la turneul final al Trofeului „Gheorghe Ola”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.