Sport

Tribunele Polivalente s-au umplut din nou la un meci de futsal:CSM Focşani a pierdut în faţa unei superechipe

Dan Chiriac
30 nov 2011 783 vizualizări
CSM Focşani - City’us Tg. Mureş 6-11 (1-6), în etapa a zecea a Ligii întîi de futsal u 1.200 de spectatori au umplut tribunele Polivalentei

Echipa de futsal CSM Focşani a pierdut marţi seara meciul desfăşurat în Sala Polivalentă în compania campioanei Romaniei City’us Tîrgu Mureş. Mureşenii s-au impus cu scorul de 11-6 (6-1) la capătul unui meci spectaculos, decis practic încă din primele minute de joc. Mureşenii au marcat de două ori pînă în minutul 2 prin Ignat. Imediat, Chivu a redus din handicap. Focşănenii au avut apoi două ocazii monumentale de a egala, ratînd din situaţie de doi contra portarul advers. Ocaziile s-au răzbunat şi Ignat a dus scorul la 3-1. Apoi, CSM a mai ratat o situaţie uriaşă, portarul Carlos a ieşit la atac şi a marcat cu un şut cu “şpiţul” (16). Pînă la pauză, mureşenii s-au distanţat la cinci goluri, Stoica 18 şi Szocs 19 punctînd din nou. Scorul a luat proporţii după pauză, cînd Szocs a mai punctat de două ori şi a dus scorul la 8-1. Curteanu 26 şi Alecsandrescu 30 au redus din diferenţă. Căpitanul naţionalei Romanei, Robert Matei, cel mai fluierat jucător în meciul de marţi seara, după ce a intrat într-un conflict cu un adversar la începutul jocului, a punctat la rîndul său pentru 9-3 (33). Chivu a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale jocului (34) pentru ca Szocs şi Stoica să ducă scorul la 11-4. Focşănenii au mai avut o tresărire pe final şi au punctat de două ori, prin Curteanu 38 şi Chivu 39. CSM Focşani a jucat cu următoarea formaţie: Olăraşu, Săraru, Popa, Ungureanu, Munteanu, Chivu, Alexandrescu, Forcoş şi Curteanu. City’us Tg. Mureş i-a avut în teren pe Carlos, Robert Matei, Csoma, Ignat, Radu, Aszalos, Murilo, Jose, Cristi Matei, Nicuşan, Stoica, Szocs. Numai simpla citire a numelor din echipa mureşeană spune multe. Şapte jucători ai naţionalei Romaniei şi trei brazilieni formează cea mai puternică echipă de club din ţară. De altfel, jucătorii mureşeni au salarii care depăşeşsc cu mult media obişnuită. Se spune că un jucător de la Tg. Mureş încasează în medie o sumă egală cu cea pe care o primeşte întreaga echipă de la Focşani, potrivit unor surse din apropierea echipei.


Tribune pline, adversar prea puternic


Cea mai plăcută surpriză a meciului de marţi seara a fost prezenţa numeroasă a spectatorilor. Sala Polivalentă a fost aproape plină, 1.200 de iubitori ai sportului venind să urmărească partida în ciuda orei tîrzii la care s-a jucat meciul. Microbiştii au trăit meciul din plin şi şi-au susţinut echipa favorită. Jucătorul oaspeţilor, Robert Matei, a fost flueirat tot meciul, iar brigada de arbitri, formată din băcăuanul Robert Ghioane şi nemţeanul Marius Năstasă, a incins la rîndul său meciul prin unele decizii luate. “Am început meciul greu, am primit prea repede două goluri şi apoi am ratat situaţii incredibile. Au fost şi unele greşeli de arbitraj, dar trebuie să recunoaştem că adversarul a făcut un meci mai bun şi a meritat această victorie. Ne pregătim acum pentru ultimul meci din acest an, jocul din Cupă cu echipa secundă a mureşenilor. Va fi un joc foarte greu, dar avem speranţa că vom reuşi să ne calificăm pentru a treia oară consecutiv în careul de aşi a Cupei Romaniei”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei de futsal CSM Focşani. Meciul dintre City’us Tg. Mureş 2 şi CSM Focşani va avea loc lunea viitoare, cu începere de la orele 17.00. Focşănenii vor încerca să se califice în semifinale în faţa unei formaţii care evoluează în liga a doua. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.