Sport

Renaşterea lui Federer

Ziarul de Vrancea
23 nov 2011 661 vizualizări
* Nadal n-a reuşit să îi ia decît trei game-uri tenismanului elveţian în Turneul Campionilor

Tenismanul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul 4, l-a învins  pe spaniolul Rafael Nadal, al doilea favorit, într-un meci din grupa B de la Turneul Campionilor de la Londra şi s-a calificat în semifinale de pe primul loc. Federer s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0, după o oră şi un minut. În celălalt meci al grupei B, francezul Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie numărul 6, l-a învins, cu scorul de 7-6 6-1, pe americanul Mardy Fish, al optulea favorit. După disputarea a două etape, Federer are două victorii, Nadal şi Tsonga cîte una, iar Fish nu are nici una. Meciul decisiv pentru calificarea din grupa B se dispută între Rafael Nadal şi Jo-Wilfried Tsonga.
La dublu, în grupa B, perechea Max Mirnîi/Daniel Nestor (Belarus/Canada), cap de serie 3, a învins, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 14 minute, cuplul polonez Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkovski, cap de serie numărul 8. În celălalt meci al grupei, perechea Michael Llodra/Nenad Zimonjic (Franţa/Serbia), cap de serie numărul 2, a învins, cu scorul de 7-6 (10-8), 6-3, după o oră şi 24 de minute, cuplul Rohan Bopanna/Aisam-Ul-Haq Qureshi (India/Pakistan), cap de serie numărul 5. Mirnîi şi Nestor au ajuns la două victorii obţinute.
Ieri, în grupa A, un rezultat care avantajează cuplul romano-suedez Tecău / Lindstedt. Indienii Mahesh Bhupathi şi Leander Paes a dispus de perechea Jürgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania) cu 7-5, 6-3, după 72 de minute. Melzer şi Petzscher au suferit a doua înfrîngere din turneu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.