Sport

Fraţii Bryan au avut probleme

Ziarul de Vrancea
22 nov 2011 658 vizualizări
Gemenii au cîştigat cu emoţii întîlnirea cu perechea Melzer / Petzschner, în grupa din Turneul Campionilor din care fac parte Tecău şi Lindstedt * Djokovic s-a salvat în finalul partidei cu Berdych

Al doilea meci din grupa A a Turneului Campionilor de la Londra, proba de dublu, a fost o luptă strînsă între fraţii gemeni Bob şi Mike Bryan şi perechea austro-germană Jürgen Melzer / Philipp Petzschner. Pe tabloul capilor de serie, “Bryan-ii” erau cotaţi ca principali favoriţi, în timp ce adversarii lor se situau pe poziţia a şaptea. Pe teren a fost altceva: Melzer şi Petzschner au fost aproape de victorie, după ce şi-au adjudecat primul set la tie-break (7-4) şi au condus cu 5-3 în setul doi. Însă fraţii Bryan au cîştigat patru jocuri consecutive, trimiţînd meciul în super-tie-break, pe care şi l-au adjudecat cu 10-7. Scor final, 6-7, 7-5, 10-7 pentru gemeni, după o oră şi 39 de minute de joc. Reamintim că, în celălalt meci al grupei, Horia Tecău şi Robert Lindstedt au cîştigat cu 7-6, 6-1 în faţa indienilor Mahesh Bhupathi / Leandro Paes. Cuplul romano-suedez mai are nevoie de un succes pentru a se califica în semifinale, fie în faţa americanilor, fie contra lui Melzer şi Petzschner, ceea ce nu e deloc simplu, întrucît cele două cupluri au stopat drumul lor spre cîştigarea Wimbledonului la ultimele două ediţii.

În grupa A la simplu, liderul mondial, Novak Djokovic l-a învins cu 3-6, 6-3, 7-6 pe Tomas Berdych. Lui Djokovic, care a revenit după o accidentare la spate, i-a trecut glonţul pe la ureche în setul III, cînd cehul a realizat break-ul la 5-5, dar şi-a revenit şi a cîştigat în tie-break cu 7-3. Djokovic a reuşit a 70-a victorie în acest an, reuşind să cîştige 10 titluri din care trei de Grand Slam.

Ieri, în primul meci al zilei a doua la dublu, perechea Michaël Llodra  / Nenad Zimonjic (Franţa / Serbia) a reuşit prima victorie în grupa B, dispunînd cu 7-6, 6-3 de perechea Rohan Bopanna/Aisam-Ul-Haq Qureshi (India / Pakistan). De asemenea, în grupa B la simplu: Jo-Wilfried Tsonga (Franţa) – Mardy Fish (SUA) 7-6, 6-1.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.