Sport

Coloana de stiri sportive: Craiova reclamă FRF la... FRF

Ziarul de Vrancea
11 nov 2011 995 vizualizări
Conducerea clubului Universitatea Craiova a sesizat Comisia de Disciplină a FRF pentru declaraţiile, considerate defăimătoare, pe care preşedintele federaţiei, Mircea Sandu, le-a făcut la adresa FIFA şi UEFA, informează prosport.ro.

Într-o emisiune televizată, Mircea Sandu, a declarat: “FIFA şi UEFA nu se implică în problema cu Craiova, pentru că sînt mai căcăcioase acum decît oricine. Au problema cu Sionul! Le e frică să dea şi un cuvînt!" Gruparea craioveană consideră că aceste declaraţii “aduc grave atingeri şi prejudicii imaginii fotbalului” şi cere sancţiuni pentru Mircea Sandu.  “Cu totul în subsidiar, în situaţia în care, aşa cum sîntem ferm convinşi, aţi fost sesizaţi cu privire la aceste abateri disciplinare şi de către secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, vă solicităm să calificaţi această cerere ca o cerere de intervenţie în interesul FRF", se arată în finalul sesizării făcute de clubul oltean.


Djokovic a abandonat la Paris


Liderul clasamentului ATP, sîrbul Novak Djokovic, a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, că nu va evolua în sferturile de finală ale turneului Masters de la Paris, din cauza unei accidentări la umăr, informează ediţia online a cotidianului L'Equipe. Accidentat la spate în Cupa Davis, Djokovicia făcut o pauză de o lună şi jumătate înainte de a reveni în competiţie, la turneul de la Basel, săptămîna trecută. În Elveţia, sîrbul a pierdut în semifinale în faţa japonezului Kei Nishikori, acuzînd încă de atunci dureri la umărul drept. Francezul Jo-Wilfried Tsonga, cap de serie numărul 6, adversarul lui Djokovic din sferturile competiţiei de la Paris Bercy, va evolua direct în semifinale, unde îl va întîlni pe învingătorul partidei dintre americanul John Isner şi spaniolul David Ferrer.


Cantonament printre sutane


Antrenorul Ştefan Popescu a efectuat, în septembrie şi în octombrie, două stagii de pregatire la Mînăstirea Izbuc din Bihor, cu juniorii "under 17" de la Metrorex şi cu o grupă "under 14" de la Progresul Cernica. "A fost o experienţă unică. Condiţiile au fost foarte bune. Ne-am bucurat de mese de post ecologice şi am fost la slujbă. Am avut două antrenamente pe zi şi i-am ajutat pe călugări la treburile gospodăriei. La sfîrşit jucătorii m-au întrebat cînd mai venim la Izbuc în cantonament. Vom reveni în februarie pentru o nouă perioadă de pregătire. Vreau să le mulţumesc mult pentru sprijin celor de la mînăstire. A fost ceva fantastic", a declarat tehnicianul pentru frr.ro. Antrenorul bucureştean, în vîrstă de 67 de ani, este unul dintre cei mai longevivi tehnicieni din Capitală şi are la activ opt titluri de campion.

Se retrage cînd vrea el


Antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat, în cadrul unui discurs ţinut, ieri, la un forum economic şi publicat vineri de presa spaniolă, că şi-ar dori să-şi aleagă momentul despărţirii de gruparea catalană. "Nu este încă momentul să plec, dar mi-ar plăcea să pot să-mi aleg acest moment, decît să mi se arate uşa, cum se întîmplă uneori", a spus Guardiola. Antrenorul care a atins recent cifra de 200 de prezenţe pe banca Barcelonei se află sub contract cu gruparea spaniolă pînă în vara anului 2012. El şi-a lăudat jucătorii, afirmînd joi că formează o generaţie unică prin pasiunea pentru acest sport: "Au cîştigat 12 titluri din 15 posibile. Cu alţi jucători, ar fi fost imposibil". În acest moment, FC Barcelona ocupă locul doi în Primera Division, la trei puncte de Real Madrid.


Tindall, exclus din naţională


Fostul căpitan al naţionalei de rugby a Angliei, Mike Tindall, a fost exclus din prima reprezentativă şi amendat cu 25.000 de lire sterline (aproximativ 29.000 de euro) pentru comportamentul său de la Cupa Mondială de Rugby din Noua Zeelandă. În timpul Cupei Mondiale, tabloidul The Sun a dezvăluit că Tindall a sărutat o fată într-un club din Noua Zeelandă, deşi acesta este însurat cu Zara Phillips, nepoata Reginei Angliei, Elisabeta a II-a. Potrivit The Sun, rugbistul, care s-a însurat în luna iulie cu Zara Phillips, a "sărutat, mîngîiat şi şi-a băgat capul între sînii unei tinere blonde", după partida cu Argentina, scor 13-9, informează AFP. Mike Tindall, 34 de ani, a fost selecţionat de 75 de ori în naţionala Angliei. Alţi doi rugbişti englezi, Chris Ashton şi James Haskell, au primit o amendă de 5.000 de lire sterline, cu suspendare pînă la 31 decembrie 2012.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.