Sport

Meciul FC Panciu - Rapid Suceava naşte un nou caz „Valiza” în fotbalul romanesc

Dan Chiriac
2 nov 2011 1146 vizualizări
Sucevenii acuză că valiza cu bani a ajuns la Panciu pe filiera SC Bacău

„Vorbe de doi lei! Ar fi vrut să ne dăm la o parte să cîştige ei!”
u antrenorul celor de la Rapid Suceava îi acuză pe oficialii de la SC Bacău că i-au plătit cu 25.000 pe fotbaliştii de la FC Panciu, după victoria obţinută de vrînceni în faţa sucevenilor
Oficialii de la Rapid Suceava au lansat un atac dur la adresa echipei SC Bacău, dar şi a altor echipe care au cîştigat în acest campionat împotriva sucevenilor. Printre formaţiile acuzate se află şi FC Panciu. Conform oficialilor de la Rapid CFR Suceava, gruparea băcăuană ar premia cu sume de pînă la 25.000 de lei echipele care reuşesc să-i încurce pe "ceferişti" în lupta pentru promovare. Într-o declaraţie pentru Liga B, site-ul pentru ligiile inferioare al gazetei sporturilor, SC Bacău este acuzată că umblă cu valiza de bani în lupta pentru promovare pe care o poartă de la distanţă cu Rapid CFR Suceava, în fruntea seriei întîi a Ligii a III-a. "Bacăul umblă cu noi la a treia mînă. La meciul nostru cu Ceahlăul II Piatra Neamţ, Liviu Goian (n.r. preşedintele SC Bacău) a fost in tribună, iar la meciul cu Roman au fost 2-3 oameni cu maşini cu număr de Bacău, parcate in preajma stadionului. Se comunică evoluţia scorului din 15 în 15 minute. Adversarii noştri sînt stimulaţi cu sume între 200 şi 250 de milioane de lei vechi. De exemplu, cei de la Panciu au primit 250 de milioane pentru victoria cu noi. Să vedeţi ce meci ne aşteaptă la Tîrgu Neamţ”, a spus antrenorul sucevean Ion Buzoianu. Oficialii celor de la FC Panciu au respins categoric varianta sucevenilor. Preşedintele Mihai Popescu spune că aceste acuzaţii vor trebui dovedite. „Nu au ce face! Sînt vorbe de doi lei pe care aceşti oameni le aruncă! Suceava ar fi vrut ca noi să ne dăm la o parte să cîştige ei! Noi ne-am apărat corect şanşele şi am cîştigat jocul. Nu am primit nici un ban de la nimeni. Probabil că dacă ne bătea Suceava ne acuzau cei de la Bacău că am cedat meciul. Lăsaţi-i să se bată între ei, poate cîştigăm noi din toată lupta asta!”, ne-a spus Mihai Popescu. Meciul dintre FC Panciu şi Rapid Suceava a avut loc în urmă cu două săptămîni şi s-a terminat cu victoria gazdelor cu scorul de 1-0. Vrîncenii au marcat golul victoriei prin Predoiu. Sucevenii au lansat atacurile la adresa celor de la FC Panciu, uitînd probabil că în finalul meciului au beneficiat de un penalty inventat de centralul partidei şi pe care Dorin Semeghin l-a ratat. Mai mult, arbitrajul din actul secund a curs în mare parte în favoarea sucevenilor, care nu au reuşit însă să tragă decît un şut pe spaţiul porţii şi acela din lovitură de la 11 metri. Ultimul episod din războiul psihologic dintre SC Bacău şi Rapid Suceava s-a consumat etapa trecută. Clubul sucevean a recuzat prima brigada de arbitri delegată de către CCA la meciul cu Petrotub Roman, pe motiv că aceştia sînt din Bacău. Jocul a fost arbitrat pînă la urmă excelent de un trio din Focşani, format din Mihai Gică, Ionuţ Paraschiv şi Florin Danciu şi a fost cîştigat de formaţia din Roman cu scorul de 1- 0. Interesant este faptul că Rapid Suceava s-a încurcat în acest campionat şi la Focşani, unde nu a reuşit decît un rezultat de egalitate, 1-1. (DAN CHIRIAC)

Fotbalist operat la testicule


Scandalul declanşat de oficialii celor de la Rapid Suceava nu este singura problemă a celor de la FC Panciu. Jucătorul Mihai Stoian, împrumutat timp de doi ani de la CSM Focşani, a acuzat mai multe probleme la testicule. „Are probleme încă din iarnă. După ce s-a întors din cantonament s-a umflat zona respectivă. Apoi şi-a mai revenit, s-a umflat din nou, iar acum a fost nevoit să se opereze. A plecat la Iaşi pentru alte investigaţii. Sperăm ca toată situaţia să se rezolve, să nu fie nimic grav, iar jucătorul să poată reveni pe teren”, ne-a mai spus preşedintele Mihai Popescu. (D. C.)
 




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.