Sport

Memorialul “Cristian Costea” adună la start echipe cu nume

Dan Chiriac
25 oct 2011 1183 vizualizări
Competiţia va avea loc între 11 - 13 noiembrie u CSM Focşani a învins la limită, în primul meci de la Memorialul “Gheorghe Ene” u azi la orele 8.00 încep şi meciurile de la Memorialul “Gheorghe Ola”

Micuţii sportivi se află în febra meciurilor din campionatele naţionale organizate de Federaţia Romană de Fotbal. Pentru o mai bună pregătire a fazei zonale, oficialii fotbalului din judeţ au hotărît să organizeze şi o puternică competiţie care să aducă la Focşani echipe foarte puternice. Între 11 şi 13 noiembrie, la Sala Polivalentă din Focşani va fi organizat Memorialul “Cristian Costea” ediţia 2011. Competiţia va fi rezervată grupelor de copii 2002 şi 2003. Turneul se desfăşoară la două categorii de vîrstă, respectiv 2002 şi 2003. La această competiţie vor lua parte echipe puternice din ţară printre care FC Vaslui, Ceahlăul-LPS Piatra Neamţ, Oţelul Galaţi, Sportul Studenţesc Bucureşti, Academia “Gheorghe Hagi”. Ar putea ajunge la Focşani şi formaţiile Tîmpa Braşov, Politehnica Iaşi sau Petrolul Ploieşti. Echipele participante vor beneficia la Focşani de mai multe oferte de cazare şi masă. Astfel, la hotel, echipele se pot caza la două stele sau o stea, dar şi la internat. Masa se poate servi la restaurant cu maxim 30 de lei pe zi. Organizatorii turneului sînt CSM Focşani, în colaborare cu Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi SC Online Tourism. Partener este clubul  CFT Juventus Focsani.

Memorialul “Gheorghe Ene” şi “Gheorghe Ola” la start

Ieri după-amiază au debutat la Sala Polivalentă din Focşani meciurile fazei judeţene a Memorialului “Gheorghe Ene” la fotbal. Copiii născuţi în anul 2003 s-au întrecut pentru calificarea la faza zonală. CFT Juventus Focşani şi CSM Focşani s-au întîlnit într-o partidă ce a oferit un fotbal de calitate, în ciuda vîrstei foarte mici a jucătorilor. Puştii de la Juventus, antrenaţi de Marius Stoica, au făcut o primă repriză mai bună şi au condus la pauză cu 2 - 0. CSM Focşani, pregătită de Alin Samoilă, a revenit în actul secund şi a marcat de trei ori. La final, CSM s-a impus cu 3 - 2 şi a luat o primă opţiune pentru calificarea la faza de zonă. Azi, cu începere de la orele 8.00, la Sala Polivalentă din Focşani vor avea loc meciuri din cadrul Memorialului “Gheorghe Ola”. CSM Focşani şi Juventus Focşani vor deschide şi la această categorie de vîrstă programul competiţiei. După meciul direct, cele două formaţii vor juca fiecare şi cu FC Panciu. Grupa 2002 de la CSM Focşani este favorită la calificare. Din rîndurile acestei formaţii fac parte trei jucători care promit foarte mult, respectiv Andrei Paizan, Alexandru Dumitru şi Răzvan Ştefănescu. În acest an, la finalul lunii noiembrie, va fi organizată şi faza zonală la cele două competiţii rezervate copiilor. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.