Sport

SMS-Sportiv: Memorialul “Ovidiu Gavrilă” la atletism

Dan Chiriac
21 oct 2011 1030 vizualizări
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Atletism organizează azi, la Complexul Sportiv “Milcovul” din Focşani, Memorialul “Ovidiu Gavrilă”, la atletism.

Competiţia va începe la ora 9.30. La concurs vor participa sportivi de toate categoriile, de la copii III la juniori II. Probele de concurs vor fi viteză şi cros. Direcţia va acorda diplome şi tricouri personalizate primilor trei clasaţi pe fiecare categorie de vîrstă şi probă. (D. C.)


Concurs de karate la Polivalentă


Azi vor începe la Sala Polivalentă campionatele naţionale de karate Do-shotokan. Întrecerile vor avea loc timp de două zile şi vor aduna sute de sportivi de la cele mai bune cluburi din ţară. Sîmbătă şi duminică, cei mai buni karateka la acest stil se vor întrece pentru medaliile naţionale. Competiţia va debuta la primele ore ale dimineţii de sîmbătă şi va alinia la start copii, juniori şi tineret. Sportivii focşăneni de la mai multe cluburi vor încerca să obţină medalii la aceste întreceri. Competiţia este organizată în colaborare cu Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. (Dan CHIRIAC)


Cinci meciuri la liga de minifotbal

Mîine, de la orele 14.00, se vor juca cinci meciuri din cadrul etapei a zecea a Ligii de minifotbal. Pe terenul sintetic de la Bariera Odobeşti se vor disputa partidele: ora 14.00  Ratcom - Elvi Trans, ora 15.00  Flux Cafe - Voinţa Deep Serv, ora 16.00  22 Grade - Dr. Gsm&Global Proiect, ora 17.00  Ripensia Odobeşti - Dedeman, ora 18.00 IPA Jandarmii - Times. (D. C.)

Handbalistele vor puncte la Bacău


Echipa de handbal junioare I de la LPS va juca mîine în deplasare, cu CSS Bacău, într-o nouă partidă din cadrul campionatului naţional. Antrenorea Doina Ene îşi doreşte ca echipa sa să iasă din pasa neagră şi să obţină primele puncte în acest campionat. Ieri a început la Vaslui al doilea turneu al Campionatului Naţional al juniorilor II. Liceul cu Program Sportiv Focşani, pregătită de Florin Drăgan, a jucat cu LPS Vaslui şi LPS Brăila. Azi şi mîine, handbaliştii focşăneni vor da piept cu LPS Galaţi şi LPS Iaşi. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.