Sport

Oprişan îl dă în judecată pe Mitică de la Ligă

Dan Chiriac
21 oct 2011 889 vizualizări
Adrian Oprişan a anunţat că-l va acţiona în judecată pe preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Fratele lui Marian Oprişan i-a cerut lui Dragomir să dezmintă afirmaţiile jignitoare referitoare la situaţia gazonului montat pe Arena Naţională din capitală. „Au pus brazde uscate şi apoi au dat cu vopsea verde. Problema e alta: Primăria şi cu FRF au fost păcălite... a fost o escrocherie, iar Primăria trebuie să ceară daune”, „Ne-aţi făcut de ruşine în toată lumea. Aţi nenorocit o ţară întreagă. Nu v-a fost ruşine să puneţi brazde uscate? Ne-am făcut de rîs, ne fac  ăia păduchioşi prin Franţa şi rîd de noi din cauza gazonului”, au fost două din declaraţiile lui Dumitru Dragomir care l-au deranjat pe fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea. Oprişan a declarat că i-a cerut şefului de la LPF, prin intermediul avocaţilor, să dezmintă public afirmaţiile făcute, dar acest lucru nu s-a întîmplat. „Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu a făcut dezminţirea în termenul stabilit. Îl voi da în judecată şi îi voi cere daune morale şi materiale importante, deoarece mi-au creat un imens prejudiciu de imagine, mie şi societăţii  Gama Verde la care sînt administrator, fără a avea documente care să susţină că cele afirmate de el sînt şi reale”, a declarat Adrian Oprişan. După cum se ştie, meciul dintre Romania şi Franţa, din preliminariile Campionatului European, s-a desfăşurat pe un gazon foarte prost, montat de firma lui Oprişan. Presa franceză a comparat acel gazon cu un „cîmp de cartofi”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gabi, acum 4589 zile, 22 ore, 28 minute, 26 secunde
INTOTDEAUNA HOTUL STRIGA HOTII!bINE, BARONUL PORTOFEL A SI GASIT DE PROSTI PE TOTI VRANCENII! aCUM VREA SA IA DE PROSTI PE TOTI ROMANII?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.