Sport

“Vamă” pleacă, Răzvan rămîne

Ziarul de Vrancea
21 oct 2011 720 vizualizări
* Dinu Gheorghe şi-a reziliat contractul cu Rapid, pe cale amiabilă * el a menţionat că îi pare rău că l-a atras pe Lucescu junior în Giuleşti, dar nu i-a propus să-l urmeze

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că preşedintele Dinu Gheorghe (zis “Vamă”)  a depus o cerere de demisie, în această lună, iar Consiliul de Administraţie şi Adunarea Generală au decis să fie de acord cu încetarea contractului de management. "Îmi pare rău că Dinu Gheorghe a renunţat la contractul de management şi a luat hotărîrea de a nu mai lucra la Rapid. Domnia sa a depus o astfel de cerere încă din luna septembrie şi l-am rugat atunci să continuăm. Din păcate în luna octombrie a venit cu aceeaşi adresă către Consiliul de Administraţie, am încercat şi atunci să-l conving, că viaţa e complicată... Din păcate nu am reuşit. Astăzi Consiliul de Administraţie şi, respectiv, Adunarea Generală, a luat decizia să fim de acord cu încetarea contractului de management", a spus Copos. George Copos a precizat că nici una dintre părţi nu va trebui să plătească suma de 400.000 de euro ce era stipulată în contract.
De partea cealaltă, Dinu Gheorghe, a ţinut să precizeze că decizia sa de a renunţa la contractul de management cu gruparea giuleşteană nu are nici o legătură cu finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, fiind luată de el în urmă cu mai mult timp. "Gigi Becali la momentul ăsta este pedepsit, iar eu nu vreau să mai pun sare pe rană. Din punct de vedere fotbalistic el este un om căzut, pentru că o asemenea înfrîngere este greu să o digeri, să o accepţi. Decizia mea un are nici o legătură cu Gigi Becali, am luat-o demult", a spus Gheorghe. El a menţionat că s-a hotărît să plece de la Rapid deoarece a simţit că nu mai este util clubului. " Am simţit că nu mai sînt dorit, am simţit că nu mai sînt util Rapidului şi am luat decizia asta. Eu sînt un om care nu stă aşa, atîrnător. Era mai bine să reziliem contractul, să ne despărţim. Îi mulţumesc domnului Copos că a fost de acord să facem despărţirea pe cale amiabilă. Problemele pe care le-am avut nu vreau să le fac publice", a spus Dinu Gheorghe, care a precizat că nu a semnat încă rezilierea contractului de management. Fostul oficial rapidist a mai spus că se simte vinovat numai faţă de tehnicianul Răzvan Lucescu. "Am greşit faţă de Răzvan, am greşit cînd i-am propus să vină la Rapid şi nu i-am spus adevărul. Prietenia noastră un o poate zdruncina nimic, voi mai colabora cu Răzvan Lucescu. Răzvan trebuie să rămînă la Rapid, unde a început o muncă şi nu e nici la jumătatea ei. Mai are multe lucruri de făcut, eu am spus mereu că Rapid va fi o echipă foarte puternică abia în primăvară. E o tîmpenie să spui că dacă am plecat eu trebuie să plece şi Răzvan", a precizat el.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.