Sport

Au nevoie de puncte ca de aer!

Dan Chiriac
20 oct 2011 634 vizualizări
FC Panciu - Rapid Suceava şi FCM Dorohoi - CSM Focşani, azi, orele 15.00, în etapa a zecea a Ligii a treia

Cele două echipe vrîncene au jocuri grele în etapa a zecea a Ligii a treia de fotbal. FC Panciu va primi pe teren propriu replica celor de la Rapid Suceava, aflată pe locul al doilea în clasament. Misiunea elevilor antrenaţi de Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan nu va fi deloc uşoară, mai ales că există în continuare indisponibilităţi în lot. De altfel, etapa precedentă, vrîncenii l-au folosit ca atacant pe Beşa, în condiţiile în care Radu, Predoiu şi Costin erau accidentaţi. Refacerea acestora pînă la ora jocului cu Rapid Suceava este incertă. Antrenorii speră însă ca măcar unul sau doi dintre aceştia să poată intra pe teren în duelul cu liderul. Oaspeţii vin după puncte la Panciu, încercînd să-şi menţină poziţia a doua în clasament şi să aştepte un pas greşit din partea celor de la SC Bacău. Partida de azi va fi condusă la centru de Robert Stanciu - Ploieşti ajutat la cele două linii de Mihai Cosma - Tg. Neamţ şi Andrei Roman - Tg. Neamţ. Observatorii partidei vor fi Victor Stănişteanu - Buzău şi Ion Cotoi - Bucureşti. FC Panciu ar putea începe jocul de azi cu următoarea formaţie: Lazăr - Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai - Stoian, Bucătaru, Bîra, Tudor - Radu, Predoiu. O victorie în jocul de azi i-ar putea urca pe pănceni pe locul patru în clasament.


Focşănenii, urmăriţi de 2.000 de spectatori


CSM Focşani nu va avea o misiune deloc uşoară în nordul Moldovei. Elevii lui Adrian Toma şi Aurel Pastia vor merge la Dorohoi, acolo unde se joacă cu două mii de spectatori în tribune, o cifră foarte mare pentru Liga a treia. CSM-ul se află într-o prelungită criză, care durează de patru etape. În acest timp, focşănenii nu au obţinut nici un punct şi mai mult, nu au marcat nici un gol. În aceste condiţii, jucătorii se gîndesc că a venit momentul să spargă gheţa şi să obţină cel puţin un punct în jocul de azi. Singurul care nu poate juca este mijlocaşul Şonţu, care este suspendat după eliminarea de la Galaţi, din partida cu Oţelul II. Gazdele, FCM Dorohoi, vin după un egal obţinut în deplasare, 0 - 0, la Buzău, cu ABC Stoicescu şi vor să confirme şi în meciul de azi. Cei doi antrenori ai CSM-ului ar putea trimite în teren următoarea formaţie: Borş - Ciornei, Toader, Crăciun, Nistoroiu - Mîndrescu, Toma, Suvac, Săpunaru - Tîrcă, Milea. Portarul Borş resimte în continuare dureri în zona intercostală şi este incert pentru jocul de azi, putînd fi înlocuit de Trifan. Meciul va fi condus la centru de Valentin Lungu - Iaşi, ajutat la cele două linii de concitadinii Daniel Ştefănescu şi Petronela Aniţoaie. Observatorii partidei vor fi Nicoale Botezatu - Piatra Neamţ şi Vasile Şoiman - Bacău. Focşănenii sînt conştienţi că un insucces în jocul de azi i-ar rupe de tot de echipele din faţă şi i-ar afunda aproape de tot în zona retrogradării. Tot în Liga a treia, o brigadă din Focşani va conduce partida dintre CSM Rîmnicu Sărat şi Politehnica Galaţi. Alin Samoilă, Ionuţ Paraschiv şi Florn Danciu vor oficia la partida ce se va disputa tot azi, de la orele 15.00, pe stadionul municipal din Rîmnicu Sărat. Observatorii meciului vor fi Daniel Burloiu - Galaţi şi Vasile Ichim - Tulcea. (Dan CHIRIAC)
În etapa a zecea se joacă următoarele partidele, orele 15.00:
FC Panciu - Rapid Suceava
FCM Dorohoi - CSM Focşani
CSM Paşcani - Aerostar Bacău
Sporting Suceava - Cetate Tg. Neamţ
SC Bacău - ABC Stoicescu
Petrotub Roman - Ceahlăul II Piatra Neamţ
CSM Rm. Sărat - Poli Galaţi
Oţelul 2 Galaţi va sta

CLASAMENT:
1.SC Bacău    9    7    0    2    18-6    21p
2. Rapid Sv    8    6    2    0    15-2    20p   
3.P. Roman    8    4    4    0    16-6    16p
4.CSM Rm. S.    8    4    1    4    12-10    13p
5.Ceahlăul 2    8    4    1    3    9-10    13p
6.ABC Stoicescu    8    3    3    2    12-11    12p
7.Sporting SV    9    3    3    3    10-11    12p
8.  FC Panciu    8    3    2    3    6-6    11p
9.Aerostar    8    3    2    3    8-10    11p
10.CSM Paşcani    9    3    2    4    5-7    11p
11. Oţelul 2 Gl    9    3    1    5    15-15    10p
12.FCM Dorohoi    9    2    3    4    7-8    9p
13.CSM Focşani    8    1    3    4    6-15    6p
14. Tg. Neamţ    8    1    2    5    5-20    5p
15. Poli Galaţi    9    1    1    6    8-15    4p
   



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.