Sport

Monica se descurcă în China

Ziarul de Vrancea
5 oct 2011 562 vizualizări
Niculescu s-a calificat în turul III al marelui turneu de la Beijing

Jucătoarea romană de tenis Monica Niculescu (numărul 58 WTA) s-a calificat în optimi la Openul Chinei, turneu de la Beijing dotat cu premii în valoare totală de 4.500.000 de dolari. Monica Niculescu, venită din calificări, a trecut, ieri, în turul doi, cu scorul de 6-2, 6-1, de Chanelle Scheepers (Africa de Sud), o altă jucătoare trecută prin ciurul calificărilor,  după o oră şi 18 minute de joc. În faza următoare a competiţiei, Niculescu o va întîlni pe Virginie Razzano (Franţa), jucătoare venită din calificări, care a eliminat-o, marţi, pe favorita numărul 15 a competiţiei, italianca Roberta Vinci, cu scorul de 7-6, 6-0. Tot ieri, germana Sabine Lisicki a abandonat din cauza unei accidentări, sportiva calificată fiind estoniana Kaia Kanepi. Alte rezultate din turul II: Viktoria Azarenka (Belarus) – Polona Hercog (Slovenia) 7-6, 6-3; Agnieszka Radwanska (Polonia) – Zheng Jie (China) 6-1, 6-4; Andrea Petkovic (Germania) – Marion Bartoli (Franţa) 4-6, 6-4, 7-5; Ana Ivanovic (Serbia) – Vera Zvonareva (Rusia) 6-2, 6-1 (!).
* Openul chinez se dispută simultan la masculin şi feminin. În proba băieţilor la dublu, Horia Tecău şi suedezul Robert Lindstedt s-au calificat în turul II. Iniţial, ei trebuiau să debuteze contra lui Andy Roddick şi John Isner, dar cuplul american s-a retras. Tecău şi Lindstedt au trecut de spaniolii Nicolas Almagro şi Tommy Robredo cu 6-3, 7-5 şi vor întîlni în sferturi puternica pereche Max Mirnîi/Daniel Nestor (Belarus/Canada), cap de serie numărul 2, care a dispus cu 2-6, 7-6, 10-5 de spaniolii Feliciano Lopez şi Fernando Verdasco.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.