Sport

A venit rîndul “Naşului”

Ziarul de Vrancea
5 oct 2011 552 vizualizări
Mircea Sandu, preşedintele FRF, a fost audiat la DNA în calitate de martor

Preşedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a venit, ieri, la DNA pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care fostul şef al arbitrilor Vasile Avram este cercetat pentru luare de mită. El a sosit însoţit de un avocat, urmînd altor personaje din fotbalul romanesc audiate ieri: Constantin Zotta (fost membru al CCA, în prezent preşedinte executiv la FC Vaslui), Constantin Ştefan (secretar executiv al CCA) şi George Ionescu (observator federal, din cadrul Departamentului administraţie-economic al CCA.)
"Am dat o declaraţie despre situaţia lui Vasile Avram ca şi preşedinte al CCA. Am fost întrebat dacă am cunoştinţe despre delegările de arbitri, în general despre probleme de arbitraj", a spus Sandu. Întrebat dacă este adevărata declaraţia lui Vasile Avram, potrivit căreia fostul şef al CCA se consulta cu el în privinţa delegărilor arbitrilor, Sandu a răspuns: "Cred că a greşit Vasile. Am şi spus în declaraţia mea că m-a întrebat la finala Cupei uite pe cine am pus. I-am spus că dacă sînt cei mai buni foarte bine, pentru că este o regină finala Cupei şi trebuie să fie arbitrată de cei mai buni. Şi astăzi nu cred că Vasile Avram este un om coruptibil", precizînd că a vorbit cu Sorin Ţerbea (celălalt incuplat în dosar) de două ori şi de cinci ori în Comitetul Executiv. Avocatul lui Mircea Sandu, Cristian Ene, a afirmat că şeful FRF va pune la dispoziţia DNA orice document necesar lămuririi cauzei. "Clientul meu a fost citat în calitate de martor. Ne-am prezentat, am dat o declaraţie. Ne păstrăm în continuare obligaţia de a da o mînă de ajutor în făptuirea actului de justiţie. Vom pune la dispoziţie DNA documentele care sînt necesare lămuiririi cauzei", a precizat Ene. În sezonul trecut, finala Cupei Romaniei, Steaua - Dinamo, scor 2-1, a fost condusă de o brigadă formată din Marius Avram, fiul lui Vasile Avram (centru), Micloş Nagy şi Sebastian Gheorghe (asistenţi).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.