Sport

Narcis Răducan, manager general la Steaua

Dan Chiriac
30 sep 2011 1092 vizualizări
Focşăneanul Narcis Răducan este noul manager general de la Steaua. Acesta a preluat funcţia rămasă vacantă după ce Mihai Stoica a decis să plece după egalul de joi seara de la Larnaca.

Mihai Stoica a fost nevoit să părăsească cea mai titrată echipă din Romania după ce antrenorul Roni Levy şi-a dat demisia în cursul nopţii de joi spre vineri, imediat după ce Steaua a remizat, scor 1 - 1, la Larnaca, în Europa League. MM Stoica a avut o întrevedere cu Gigi Becali şi i-a explicat acestuia că îşi asumă rezultatele negative din ultima vreme şi pleacă în condiţiile în care nu este dorit de mai mulţi oameni din club. Pînă la urmă, Gigi Becali l-a demis pe MM Stoica şi l-a numit pe Narcis Răducan în funcţia de manager general. Răducan a început fotbalul la Unirea Focşani şi a jucat în Divizia A la Selena Bacău, Progresul Bucureşti, Steaua şi Rapid. Ca manager, Răducan a activat la Piatra Neamţ şi la Urziceni. La Unirea Urziceni, Narcis Răducan a reuşit să cîştige titlul naţional şi a adunat opt puncte în grupele Ligii Campionilor. Postul de antrenor al lui Roni Levy la Steaua a fost preluat de Ilie Stan. Fostul jucător al Stelei a declarat pentru Sport.ro că va încerca să îl ajute pe Stan. „Voi fi aproape de echipă. Voi încerca să îl ajut cum pot. Voi păstra atribuţiile pe care le aveam, dar voi prelua şi cîteva de la MM Stoica. Nu se ştie niciodată, Poate voi mai lucra cu el. Eu rămîn director sportiv. Aste e pregătirea mea”, a spus Răducan. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.