Sport

CSM Focşani, neînvinsă după 4 etape

Dan Chiriac
9 sep 2011 1007 vizualizări
Aerostar Bacău - CSM Focşani 0 - 0 şi Oţelul 2 Galaţi - FC Panciu 3 – 0 (1 - 0), azi, de la orele 17.00, în etapa a patra a Ligii a treia

CSM Focşani a obţinut un punct în partida desfăşurată aseară, la Bacău după un meci modest în care cele două echipe s-au luptat ma mult la mijlocul terenului, iar fazele de poartă au fost foarte puţine. Gazdele puteau deschide scorul în minutul 3, dar Tismănaru a ratat din interiorul careului de 16 metri. Peste 5 minute portarul CSM-ului, Vali Borş a scos de sub transversală şutul expediat de Sîrbu. Atacantul gazdelor Cîmpanu a avut la rîndul său ocazia de a marca în minutul 25, dar şutul său a trecut peste transversală. Pînă la pauză meciul a fost mai mult la mijlocul terenului la fel cum s-a întîmplat şi în repriza a doua. Meciul s-a animat în ultimele 5 minute cînd ambele echipe au trecut pe lîngă victorie. Mai întîi Eugen Ştefan a fost la un pas de autogol în minutul 85, apoi focşănenii au fost la un pas să dea lovitura în minutele de prelungiri. Săpunaru era cît pe ce să marcheze din corner, dar centrarea sa a ocolit poarta băcăuanilor. Focşănenii au terminat meciul în zece oameni după ce Toader a fost eliminate la o fază confuză la care centralul a arătat mai întîi cartonaşul galben şi pe urmă pe cel roşu bulversînd audienţa. CSM Focşani a jucat cu următoarea formaţie: Borş - Stanciu, Ştefan, Crăciun, Nistoroiu – Săpunaru, Toader, Suvac, Dumitriu (46 Mîndrescu) – Toma (50 Negoiţă), Milea (90 Şonţu). Gazdele i-au avut în teren pe următorii jucători: Iacobuţă - Varea, Burcă, Ichim, Ghioc (40 Şenţeş) – Gheorghe, M. Dumitriu, Sîrbu, Gîndulescu – Tismănaru, Cîmpanu. Într-o altă partidă FC Panciu a fost învinsă cu scorul de 3 – 0 de Oţelul 2 Galaţi la capătul unui meci dominat de gălăţeni în mare parte a timpului de joc. Scorul a fost deschis de gazde în prima repriză prin bosniacul Prunosevici după pauză păncenii au încercat să egaleze, dar după o dominare sterilă a acestora gazdele au închis meciul pe final cînd au înscris de două ori prin Govoreanu. În urma acestor rezultate, CSM Focşani a rămas pe locul 4 al clasamentului cu şase puncte accumulate după primele etape. Focşănenii au rămas neînvinşi şi după partida de aseară de la Bacău. În schimb, FC Panciu a rămas în subsolul clasamentului avînd un singur punct acumulat în 4 etape. Runda viitoare CSM Focşani va sta, adversara sa ACS Odorheiu Secuiesc retrăgîndu-se din campionat. FC Panciu va juca acasă cu CSM Pasşcani.
(Dan CHIRIAC)
Rezultatele etapei:

Aerostar Bacău - CSM Focşani 0 - 0
Rapid Suceava- SC Bacău 2 - 0
Oţelul 2 Galaţi - FC Panciu 3 - 0
Petrotub Roman - Cetate Tg. Neamţ
 FCM Dorohoi - CSM Rîmnicu Sărat
CSM Paşcani - Sporting Suceava 0 - 0
Ceahlăul II Piatra Neamţ - Poli GalaţI 2 - 1
ABC Stoicescu - va sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.